29 / 03 / 2024

mai rezidans fer yapı telefon

mai rezidans fer yapı telefon

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık!

Fer Yapı Mai Residence satılık dairelerin fiyatları 262 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Kartal Mai Residence projesinde 213 adet daire ve 114 adet home ofis bulunuyor....

Mai Rezidans Fer Yapı satılık!

Fer Yapı tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve 213 konut ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Rezidans Fer Yapı satılık daire tipleri...

Mai Rezidans Fer Yapı telefon!

Mai Rezidans Fer Yapı telefon numaraları 444 93 37 olarak belirlendi. Projeye bu telefon numarası ile ulaşılıyor

Mai Rezidans Fer Yapı iletişim!

Mai Rezidans Fer Yapı iletişim kapsamında proje için 444 93 37 telefon numaralarına ulaşmak gerekiyor

Mai Residence ne zaman teslim?

Mai Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 olarak belirlendi. Projedeki konutlar Aralık 2014'te teslim edilecek

Nilüfer Marka Rezidans daire fiyatları!

Nilüfer Marka Rezidans daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Sur Yapı Marka Rezidans projesinde teslimlere bu yıl Ağustos'ta başlıyor...

Bursa Marka Rezidans satış fiyatları 2017!

Bursa Nilüfer Odunluk Mahallesi'nde hayata geçirilen Marka Rezidans projesinin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak...

Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Marka Rezidans projesinde 27 Ocak 2017'ye kadar bal gibi kampanya sunuluyor. Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle!

Nilüfer Marka Rezidans'ta 0 faizle ödemeler yapılıyor. Nilüfer Marka Rezidans projesi 22 ve 27 katlı iki kule ile 14 katlı home ofis bloğu olarak tasarlandı.

Marka Rezidans ve AVM'de 1 ayda 35 milyon TL'lik satış!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans ve AVM projesinin inşası 2017'de tamamlanıyor. Satışların devam ettiği projede, 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Bursa Nilüferde bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde sona yaklaşıldı.

Mai Rezidans güncel fiyatları!

Mai Rezidans güncel fiyatları 454 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mai Rezidans Kartal'da daireler oturuma hazır...

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM inşaatında son durum!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek.

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Talip Uçar tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kartal, Yalı Mahallesi,Topselvi Caddesi, Mai Rezidans'ta kuruldu.

Marka Rezidans'ta 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Projede fiyatlar 550 bin TL ile 2 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Marka Rezidans'ta nakitte yüzde 10 indirim sağlanıyor!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM'de teslimler 2017'de!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM: Doğru yatırımın Marka’sı!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Marka Rezidans ve AVM: Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. İsterseniz alışverişe ara verip hoş bir sohbet eşliğinde arkadaşlarınızla bir kahve içebilirsiniz...

mai rezidans fer yapı telefon Haberi

mai rezidans fer yapı telefon

Teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşeceği Mai Residence Kartal'da yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında projenin; İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde bulunduğunu söyleyebiliriz. 


Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence'de 1 oda 1 salon daireler 392 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Mai Residence Konutları'nın sosyal yaşam alanları arasında; VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu, sinema odası, depo alanları, çok amaçlı salon yer alıyor .


Mai Residence Kartal'da yeni evlenen çiftlere ve üniversite öğrencilerine 1+1'lerde 10 bin TL, 2+1'lerde 15 bin TL, 3+1'lerde 20 bin TL hediye çeki veriliyor. 


Kartal Mai Residence...