19 / 04 / 2024

Mai Residence ne zaman teslim

Mai Residence ne zaman teslim

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı!

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı kapsamında 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Mai Residence Kartal'da ara ödemesiz peşinatsız! 345 bin TL'ye!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen projede Fer Yapı imzası bulunuyor. Mai Residence Kartal projesinde alternatif daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 345 bin TL'ye!

Fer Yapı imzası taşıyan Mai Residence projesinde daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. Mai Residence'ta ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Mai Residance Kartal'da peşinatsız yüzde 1 KDV imkanı!

Fer Yapı imzasını taşıyan, Kartal'da Mai Residence'ta yüzde 1 oranında KDV uygulanırken, daire fiyatları ise 330 bin TL'den başlıyor. Uzun olan birinci blok teslimleri ise hemen gerçekleştiriliyor.

Mai Residance Kartal'da 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fer Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da inşa edilen, Mai Residence 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinin ilk bloğu 2015 yılı Mart ayında teslim edilecek. İşte Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi...

Mai Residence ilk blok teslimleri Mart 2015'te!

Yüzde 1 peşinatla evlendiriyor FerYapı'nın, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da ilk blok Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül 2015'te teslim ediliyor...

Mai Residence Kartal satılık!

Mai Residence Kartal satılık daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence'ta 2. blokta teslimler Mart 2015'te!

2 blok halinde İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinde hem konut hem home office yer alıyor. Projede yer alan 2. blokta teslimlerinin Mart 2015'te yapılması planlanıyor.

Mai Residence projesindeki fırsatları kaçırmayın!

Evdekifırsat.com, “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residence projesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence Kartal ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilen Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Peki Mai Residence Kartal ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinin ilk bloğu 2015 yılı Mart ayında teslim edilecek. İşte Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi...

Mai Residence kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence 14 katlı ve 35 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 298 bin TL'den başlıyor. İşte Mai Residence kampanyalı ödeme planı...

Fer Yapı Mai Residence peşinat ve ara ödeme yok!

FerYapı, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir kampanya başlattı. Projenin ilk bloğu Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül’de teslim edilecek.

Cebeci Residence ne zaman teslim?

Toplam 126 adet daireden meydana gelen Cebeci Residence Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Cebeci Residence ne zaman teslim edilecek?

Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Papatya Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet dükkan meydana gelen projede fiyatlar 168 bin liradan başlıyor...

Mai Residence'da ev sahibi olmak için son gün bugün!

FERYAPI'NIN, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da teslimler 2015 yılının mart ve eylül aylarında gerçekleştirilecek. Projede ödemelerin bir yıl ötelendiği kampanya bugün sona eriyor.

Mai Residence ödemeleri erteliyor!

Mai Residence 'ta düzenlenen kampanya kapsamında 3 bin 500 liraya karşılık gelen yüzde 1 peşinatı ödeyip, ödemeleri 1 yıl ertelemek mümkün. Mai Resindence'da yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.

Mai Residence ne zaman teslim Haberi

Mai Residence ne zaman teslim

Toplam 213 konut ve 144 home ofisten meydana gelen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede daireler hemen teslim ediliyor. 


Sosyal alanları arasında projede sosyal yaşam alanları arasında; depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu ve sinema odası yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında projede 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılıyor, 24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor.


Fiyat listesine göre dairelerin 490 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede kalan bedel 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29...