23 / 04 / 2024

Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim?

Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim?

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Suare Residence

Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor...



Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı, ayrıca çatı dubleksi ve bahçe dubleksi daire tiplerinin de bulunduğu  Suare Residence  projesi  Selimoğlu Group  imzası ile yükseliyor.


Ataşehir'de inşa edilen Suare Residence projesi 206 adet daireden oluşuyor. 3 blok halinde yükselen proje 4 bin 930 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.


Suare Residence projesinde spor alanları, fitness center, oyun  alanları, yüzme havuzları, tırmanma duvarı ve toplantı salonları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


21 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Suare Residence projesine fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor 445 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim sorusu şu şekilde yanıt buluyor;


Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim?


İnşaatının 2012 yılının Ekim ayında başladığı Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2013 yılının Aralık ayı olarak veriliyor. 


Telefon: 0216 291 19 97

Web Adresi: www.suareresidence.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön