25 / 04 / 2024

Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi!

Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi!

Firma: E7 Grup ve Selimoğlu Grup

Proje: Suare Rezidans

Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi 215 bin liradan başlıyor. Selimoğlu Group Suare Residence konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.




Selimoğlu Group  Suare Rezidans  projesi E7 Grup ve Selimoğlu Grup tarafından inşa ediliyor. Selimoğlu Grup Suare Rezidans İstanbul'un Ataşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Selimoğlu Group Suare Rezidans stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Suare Residence 5 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, konferans salonu, fitness salonu, toplantı odası, masaj odaları, basketbol sahası, sinema salonu ve güvenlik gibi imkanlar Selimoğlu Group Suare Rezidans'ta yer alıyor. Ataşehir Suare Rezidans Teslim tarihi olarak 2013 Aralık ayı bildiriliyor.


Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi

Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi 215 bin TL'den başlıyor, 395 bin TL'ye kadar yükseliyor. 10 katlı bloklar halinde yükselen projede 206 adet konut ve 3 adet ticari birim yer alıyor.

Selimoğlu Grup Suare Rezidans adres:
Suare Rezidans adres: Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir İstanbul

Selimoğlu Group Suare Rezidans ulaşım telefon:  0216 291 19 97

Web Adresi : www.suareresidence.com
Çiğdem ALKANEmlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön