25 / 04 / 2024

selimoğlu grup suare rezidans

selimoğlu grup suare rezidans

Suare Residence satılık dairelerin satış fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiyor. Ataşehir'de inşa edilen Suare Residence projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

Suare Residence konut!

Suare Residence konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor

Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi!

Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi 215 bin liradan başlıyor. Selimoğlu Group Suare Residence konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Suare Rezidans konut fiyatları!

Suare Rezidans konut fiyatları minimum 215 bin TL'den başlıyor. E7 Grup ve Selimoğlu Group imzası taşıyan proje Ataşehir'de 10 katlı 3 blok olarak hayata geçirildi...

Suare Residence Teslim tarihi!

E7 Grup ve Selimoğlu İnşaat'ın imzasını taşıyan Suare Residence satılık daire fiyatları 200 bin TL’den başlıyor.Suare Residence teslim tarihi ise Aralık 2013’te yapılacağı açıklandı...

Ataşehir Suare Rezidans ödeme planı!

Ataşehir Suare Rezidans ödeme planı haberimizde yer alıyor. Suare Rezidans satılık daire fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Atilla Bayraktaroğlu, Engin Bayraktaroğlu ve Hatip Bayraktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Muhammet Enes Karabul ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

selimoğlu grup suare rezidans Haberi

selimoğlu grup suare rezidans


3 blok olarak yükselen Suare Residence projesi Selimoğlu Group ve E7 Grup tarafından inşa ediliyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Suare Residence projesi 206 adet daireden meydana geliyor.


Ataşehir Suare Residence projesinde bloklar 10 katlı olarak tasarlandı. Ataşehir Suare Residence projesi 4 bin 390 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Suare Residence Ataşehir satış ofisi ile 0216 291 19 97 numaralı telefondan görüşme yapılıyor.


Suare Residence satılık stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Suare Residence satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ataşehir Suare Residence teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak belirlendi.


Suare Residence Ataşehir projesi içerisinde fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı,...