25 / 04 / 2024

Suare Rezidans konut fiyatları!

Suare Rezidans konut fiyatları!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Suare Residence

Suare Rezidans konut fiyatları minimum 215 bin TL'den başlıyor. E7 Grup ve Selimoğlu Group imzası taşıyan proje Ataşehir'de 10 katlı 3 blok olarak hayata geçirildi...



Suare Rezidans konut fiyatları ile ilgili bilgilerden önce projeden biraz bahsedelim. Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Ataşehir'de  Selimoğlu Group  ve E7 Grup tarafından hayata geçirilen proje 3 bloktan oluşuyor.


Suare Rezidans konut fiyatları 


Suare Rezidans konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerine yer veriliyor.


Toplam 206 adet konut ve 3 adet ticari birim alanına yer verilen Selimoğlu Grup Suare Rezidans, banka kredisi kullanımına uygun. Projenin sosyal imkanları arasında;  çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, konferans salonu, fitness salonu, toplantı odası, masaj odaları, basketbol sahası, sinema salonu ve güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.


Suare Rezidans teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirlendi. Proje 5 bin metrekare alan üzerinde 10 katlı bloklar halinde yükseliyor.


 Suare Rezidans konut fiyatları!


Suare Rezidans iletişim

Telefon : (0216) 291 19 97

Web Adresi : www.suareresidence.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön