26 / 04 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları!

Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda inşa ediliyor.



Tamamı peşin ödemelerde ya da banka kredili + peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunan  Sur Yapı  İlkbahar'da teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lansmana özel de yüzde 10 indirim uygulanan proje 5 bloktan meydana geliyor. 


Toplam 304 adet daireden oluşan İlkbahar Sultanbeyli Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


İlkbahar Konutları İstanbul Sultanbeyli'de, Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın mesafede bulunuyor.


Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum ise 293 metrekareden oluşuyor.


Çeşitli sosyal alanlara sahip olan Sur Yapı İlkbahar'da hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, su göletleri, dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


İlkbahar Sultanbeyli iletişim bilgileri 

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön