20 / 04 / 2024

Sultanbeyli kamulaştırma alanları

Sultanbeyli kamulaştırma alanları

İstanbul Sultanbeyli'de 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma yapılacak ada ve parseller hangileri? Üçüncü Köprü için Sultanbeyli İlçesi'nde nereler kamulaştırılacak? Sultanbeyli Mimarsinan Mahallesi'nde nereler kamulaştırılacak?

Hatay'da acele kamulaştırma yapılacak yatırımlar TBMM'de!

3103 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre Hatay ilinde acele kamulaştırma yapılacak yatırım ve ilgili alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özel mülklerde yenilebilir enerji için acele kamulaştırma yapılabilecek!

Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun onaylandı. buna göre; özel mülkiyet taşınmazların yenilenebilir enerji kaynak alanı olarak belirlenmesi halinde, bu alanlar üzerinde acele kamulaştırma yapılabilecek.

Kocaeli Gölcük'te acele kamulaştırma kararı!

Kocaeli İli Gölcük İlçesi'nde ilan edilen riski alan ve rezerv yapı alanları sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma yapılacak.

Gaziosmanpaşa'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma!

Gaziosmanpaşa'nın Bağlarbaşı, Karlıtepe, Küçükköy, Merkez, Sarıgöl, Silahtarağa, Yenimahalle, Yenidoğan ve Yıldıztabya'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kuzey Marmara Otoyolu için 6 bölgede kamulaştırma!

Bakanlar Kurulu İstanbul'da bazı bölgelerde kamulaştırma yapması için KGM'ye izin verdi., Başakşehir, Beykoz, Sancaktepe, Sultanbeyli, Pendik ve Çekmeköy bölgelerinde yer alan parsellerde proje inşası için kamulaştırma yapacak.

Arkeolojik sit alanı kamulaştırma!

Sit alanları koruma altına alınmış yapılaşmaya izin verilmeyen, izinlerin ise belirli şartlar altında verildiği alanlar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, arkeolojik sit alanı kamulaştırma nasıl yapılır?

Sit alanı kamulaştırma!

Sit alanları, koruma altına alınmış, yerleşim yapılmasına izin verilmeyen, izinlerin ise belli kurallar dahilinde verildiği alanlar olarak biliniyor. Peki, bu alanlarda kamulaştırma yapılabilir mi? İşte, sit alanı kamulaştırma!

1982 yılında Boğaziçi'nde kamulaştırma çalışmaları başlanmış!

1982 yılında Boğaziçi'nin korunması için Boğaziçi'nde kamulaştırılacak alanlar ve yapıların saptanmasına başlanmış. Kamulaştırma çalışmaları İstanbul Belediyesi tarafından yürütülecekmiş, kamulaştırmanın ilk yapılacağı alan Çamlıca Tepesi sırtlarıymış.

Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma haritası!

3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü de dahil Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırılacak alanlar neresi?. Peki İstanbul'da nerelerde 3. Köprü yolu kamulaştırması yapılacak? İstanbul'un hangi ilçelerinde otoyol için kamulaştırma uygulanacak?

Sultanbeyli'de otoyol için kamulaştırma yapılacak ada ve parseller hangileri?

İstanbul Sultanbeyli'de 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma yapılacak ada ve parseller hangileri? Üçüncü Köprü için Sultanbeyli İlçesi'nde nereler kamulaştırılacak? Sultanbeyli Mimarsinan Mahallesi'nde nereler kamulaştırılacak?

3. köprü için 8 ilçede acele kamulaştırma!

İstanbul’a yapılacak 3. köprü ve bağlantı yolları için 8 ilçedeki bazı alanlar için acele kamulaştırma kararı alındı. Konuyla ilgili Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

3.köprü kamulaştırma alanları listesi!

3. Boğaz Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Resmi Gazete'de Bakanlar Kurulu kararı ile yayımlanan kamulaştırma İstanbul'da hangi ilçelerde olacak?

Ermenek-Daran Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak!

TEİTAŞ'a ait 154 kV Ermenek - Daran Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında güzergaha isabet eden alanlar için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sultanbeyli kamulaştırma alanları Haberi

Sultanbeyli kamulaştırma alanları

Sultanbeyli'de otoyol için kamulaştırma yapılacak ada ve parseller hangileri?


İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) dahil Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Sultanbeyli'de nereler kamulaştırılacak? Sultanbeyli'de üçüncü köprü yolu için kamulaştırma yapılacak alanlar hangileri? Sultanbeyli ilçesinde otoyol kamulaştırması uygulanacak mahalle, ada ve parseller hangileri?


14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre Sultanbeyli'de kamulaştırma yapılacak parseller belli oldu...


Poyraz Paşaköy arası


Buna göre Sultanbeyli Mimarsinan 0-284 Parsel, 102 Ada 1/3/4 Parseller, 103 Ada 1/21 Parseller, 183 Ada 1/2 Parseller, 260 Ada 4 Parsel, 261 Ada 3/4 Parseller, 272 Ada 4/5/6 Parsellerde kamulaştırma uygulanacak. 



Sancaktepe'de kamulaştırılacak alanların listesi...