23 / 04 / 2024

Sultanbeyli Meydan Genişlemesi

Sultanbeyli Meydan Genişlemesi

Sultanbeyli projelerle yenileniyor, eksiklerini hızla geride bırakıyor. Sultanbeyli Merkez Camii, Meydan Genişlemesi, 4 Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

Merkez Bankası’nın ‘sıkılaştırma’ politikası hızlı sonuç verdi! Tüketici kredileri ve kart harcamaları azaldı!

BDDK 11-18 Ağustos verilerine göre, başta tüketici kredileri ve bireysel kart borçlarından oluşan bireysel borçlanma da olmak üzere kredi genişlemesi, ağustos başından itibaren adeta durdu ve son hafta ise eksiye geçti.

Dijital dönüşüm, enflasyon ve parasal genişlemenin bir sonucu!

Boğaziçi Zirvesi'ne katılan ekonomistler, finansal işlemlerde dijital dönüşümün artmasına katkıda bulunan faktörler arasında küresel enflasyon ve para birimi genişlemesi olduğunu söyledi.

Sultanbeyli'nin tapu sorunu tarihe karıştı!

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin tapu sorununun tarihe karıştığını söyledi.

Eon Meydan fiyat bilgisi!

Eon Meydan fiyat bilgisi daire alanlarına göre değişiyor.  İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.   2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 220 konut ve 54 ticari birim bulunuyor. Peki Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim!

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılında teslim edilmesi planlanan proje 4 bloktan meydana geliyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan satış ofisi!

Sultanbeyli Eon Meydan satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen proje hem konutlardan hem de ticari birimlerden meydana geliyor. 

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi!

Sultanbeyli Eon Meydan Projesi 220 konut ve 54 ticari birimden meydana geliyor. Projedeki dairelerin tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

EON Meydan yarın satışta! Yeni proje!

EON İnşaat imzası ile İstanbul'un Sultanbeyli İlçesi'nde hayata geçirilen EON Meydan projesinde daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Sultanbeyli mülkiyet sorununa neşter!

İmar barışının da düzenlendiği yasa tasarısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. İstanbul Sultanbeyli'de tapu maliki ile fiili kullanıcının farklı kişiler olması nedeniyle geniş bir alanı kapsayan mülkiyet sorunu da tasarı ile çözülüyor. Bu durum 200 bin kişiyi doğrudan ilgilendiriyor...

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

Sultanbeyli'ye yeni otopark!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultanbeyli Belediyesi, Merkez Camii, meydan genişlemesi ve katlı otoparkın ardından Sultanbeyli’ye bir otopark daha kazandırıyor.

Sultanbeyli Meydan Genişlemesi Haberi

Sultanbeyli Meydan Genişlemesi


Sultanbeyli projelerle yenileniyor, eksiklerini hızla geride bırakıyor. Merkez Camii, Meydan Genişlemesi, 4 Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinin çalışmaları hızla tamamlanıyor. Yaklaşık 21 bin metrekare alanda yapılacak olan çalışmalarla Merkez Camii yeniden inşa ediliyor. Cami önünde 3 bin metrekarelik bir meydan olacak ve meydanın altında 4 katlı otopark hizmet verecek. Otopark projesinde çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. Ekipler camii inşaatını da hızla bitirmeye çalışıyor. Adil Mahallesi’nde yapımı devam eden Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin de kaba inşaat çalışmaları sürüyor.


Belediye Başkanı Hüseyin Keskin projelerle ilgili yaptığı açıklamada, “Sultanbeyli’yi halkımızın da desteğiyle daha yaşanabilir bir ilçe haline hızla getiriyoruz. Merkez Camii projemiz devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde ilçemiz bir eksiğini daha geride bırakmış olacak. Diğer taraftan sağlık noktasında da yatırımlarımız sürüyor....