23 / 04 / 2024

Sultanbeyli projeleri 2016

Sultanbeyli projeleri 2016

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve ekibi Sultanbeyli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırabilmek için hazırladığı projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesine sundu.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Sultanbeyli’ye bin 100 kişilik cami!

Sultanbeyli’nin vizyon projeleri arasında yer alan Merkez Camii projesi 4 Katlı Otopark ve Meydan Genişletme projesi tamamlanmak üzere...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

Sultanbeyli'ye metro geliyor!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede yapmış oldukları ve yapım aşamasında olan projeleri anlattı. Keskin, yaşam alanları ile hizmet verdiklerini dile getirdi.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Iglo Architects'ın iki projesi The Plan Awards 2016'da finale kaldı!

Iglo Architects, The Plan Awards 2016’da iki projesiyle finalist oldu. Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi ile Ortana Fabrika ve Yönetim Binası projeleri “Production” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

TOKİ Tuzla 2016!

60 bin konut hedefinin yüzde 15'ini İstanbul'da hayata geçirecek olan TOKİ, Tuzla için düğmeye bastı. TOKİ Tuzla 2016 projeleri kapsamında Orhanlı Konutları ihaleye çıkıyor...

Sultanbeyli projeleri 2016 Haberi

Sultanbeyli projeleri 2016


Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırabilmek için hazırladığı projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesine sundu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve ekibi Sultanbeyli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sabah namazını Abdurrahmangazi Camii’nde Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ekibiyle birlikte kılan Baraçlı, daha sonra Belediye Büyük Salon’da Sultanbeyli Belediyesinin hazırladığı proje sunumunu izledi.


5 Başlık Altında 23 Yeni Proje


Sultanbeyli Belediyesi İBB’den destek beklediği projeleri 5 başlık altında topladı. Toplamda 23 yeni proje ortaya koyan Sultanbeyli Belediyesi projelerine İstanbul Büyükşehir Belediyesinden tam destek aldı. Ulaşım, prestij cadde, dere ıslah çalışmaları, üstyapı ve altyapı çalışmalarından oluşan projeler için Genel Sekreter Baraçlı, “Sultanbeyli’ye ne kadar hizmet yapsak azdır. Elimizden gelen tüm desteği projelerinize vereceğiz. Sultanbeyli’nin daha da gelişmesini arzu ediyoruz” dedi.


Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de Genel Sekreter...