16 / 04 / 2024

İBB’den Sultanbeyli projelerine tam destek!

İBB’den Sultanbeyli projelerine tam destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve ekibi Sultanbeyli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırabilmek için hazırladığı projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesine sundu.




Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırabilmek için hazırladığı projeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesine sundu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve ekibi Sultanbeyli’ye ziyaret gerçekleştirdi. Sabah namazını Abdurrahmangazi Camii’nde Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ekibiyle birlikte kılan Baraçlı, daha sonra Belediye Büyük Salon’da Sultanbeyli Belediyesinin hazırladığı proje sunumunu izledi.


5 Başlık Altında 23 Yeni Proje


Sultanbeyli Belediyesi İBB’den destek beklediği projeleri 5 başlık altında topladı. Toplamda 23 yeni proje ortaya koyan Sultanbeyli Belediyesi projelerine İstanbul Büyükşehir Belediyesinden tam destek aldı. Ulaşım, prestij cadde, dere ıslah çalışmaları, üstyapı ve altyapı çalışmalarından oluşan projeler için Genel Sekreter Baraçlı, “Sultanbeyli’ye ne kadar hizmet yapsak azdır. Elimizden gelen tüm desteği projelerinize vereceğiz. Sultanbeyli’nin daha da gelişmesini arzu ediyoruz” dedi.


Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de Genel Sekreter Hayri Baraçlı’ya toplantı için teşekkür etti. Sultanbeyli’nin son dönemde aldığı yatırımlarla çehresinin değiştiğini kaydeden Başkan Keskin, “Sultanbeyli Belediyesi olarak Büyükşehirimizle birlikte ilçemizde halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için çaba harcıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde bizlere destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyemize ve Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.


Destek Verilen Projeler


Ulaşım


-Teleferik, yan yolların tek yön olması, Beydağı Sokak Fatih-Bulvarı Kavşağı, Ekol Kavşağı, Bosna Bulvarı-Fatih Bulvarı, Karadeniz ve Paşaköy Caddesi düzenlemeleri.


Prestij Caddeler


-3. Etap Fatih Bulvarı, Kaptan-ı Derya Caddesi, Petrol Yolu, Bosna Bulvarı, Mimar Sinan Caddesi projesi.


Dere Islah Çalışmaları


-Uzundere, Karanlık Dere, Naldöken Deresi ıslah çalışmaları.


Üstyapılar


-Doğal Afetler Toplanma Alanı ve Deprem Parkı, Semt Konakları-Bilgi Evleri, 75. Yıl Stadyumu Spor Kompleksi, Gölet Spor Kompleksi, Tereffüç Tepe Mesire Alanı, Merkez Camii ve Kent Meydanı projesi.


Altyapı Çalışmaları


İlçede devam eden altyapı çalışmaları.


 



Sultanbeyli Belediyesi


Geri Dön