26 / 04 / 2024

İşbir Yatak’tan sosyal sorumluluk projelerine tam destek!

İşbir Yatak’tan sosyal sorumluluk projelerine tam destek!

Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinen yatak uzmanı İşbir Yatak, önümüzdeki yıllar için Adım Adım Oluşumu ile beraber kurum olarak yardımseverlik koşularına katılma kararı da aldı.



Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinen yatak uzmanı İşbir Yatak,  Adım Adım Oluşumu koşucularının 2 Mart 2014 tarihinde düzenlenen Uluslararası Öger Runtalya Maratonu’nda topladığı bağışlarla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne aldığı 83 adet akülü tekerlekli sandalye için ViscoSit viskoelastik oturma minderi bağışında bulundu. İşbir Yatak, önümüzdeki yıllar için Adım Adım Oluşumu ile beraber kurum olarak yardımseverlik koşularına katılma kararı da aldı.


Tekerlekli sandalye kullananların oturmakla ilgili çeşitli sağlık sorunları yaşadıklarına şahit olan İşbir Yatak, bu rahatsızlığın etkilerinin azalmasına destek olan inovatif ürünü ViscoSit viskoelastik oturma minderi ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek oldu. Basınç azaltıcı özelliği ile oturma konforunu ve uzun süreli oturmaların yaratabileceği rahatsızlığı azaltan ViscoSit viskoelastik oturma minderi uyuşmaları önlüyor, sinirler ve kaslar üzerindeki gerginliği azaltıyor.


Bağışlarla alınan akülü tekerlekli sandalyeler ve minderler, 5 Nisan Cumartesi günü Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin Ataköy’deki merkezinde gerçekleşen törende ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. 




Geri Dön