19 / 04 / 2024

sultanbeyli yeni konut projeleri 2016

sultanbeyli yeni konut projeleri 2016

İstanbul'da devam eden Kentsel Dönüşüm, 3. köprü, yeni havaalanı, Avrasya Tüneli ve bitmek üzere olan metro hatları gibi projelerin bağlantı yollarına ev sahipliği yapan bölgeler, sağladıkları kolay ulaşım imkanlarıyla hızla gelişmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor." dedi.

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 6,5 arttı!

ABD'de yeni konut inşaatları eylülde 1.21 milyon ile 3 ay sonra ilk kez artış gösterdi. ABD'de konut başlangıç rakamları beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkııl ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül 'de yüzde 1.30 arttı!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de arttı!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları eylül ayında yüzde 1,30 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Eylül raporu yayınlandı. Rapora göre yeni konut fiyatları eylül ayında yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de na kadar arttı?

Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında yüzde 1,30 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2015 Raporu açıklandı.Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında yüzde 1,30 arttı.

TOKİ'den emeklilere 200 bin yeni konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ’nin 2023 hedefi olan 1 milyon konuta ilave 200 bin yeni konut ile başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi yapılacağını açıkladı.

Konya Beyşehir'de 478 yeni konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Beyşehir Belediyesi'nin girişimiyle hayata geçirilen 2. Etap Toplu Konut Projesi çerçevesinde Beyşehir kent merkezinde 478 yeni konut daha inşa edecek.

sultanbeyli yeni konut projeleri 2016 Haberi

sultanbeyli yeni konut projeleri 2016

İstanbul’da devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm Projeleri, 3. köprü, yeni havaalanı, Avrasya Tüneli ve bitmek üzere olan metro hatları gibi projelerin bağlantı yollarına ev sahipliği yapan bölgeler, sağladıkları kolay ulaşım imkanlarıyla hızla gelişmeye devam ediyor. Özellikle şehrin Anadolu yakasındaki markalı projeler yakanın çehresini değiştirirken, kolay ulaşım imkânı sunarak en hızlı gelişen semtler olarak öne çıkan Sancaktepe ve Sultanbeyli de her geçen gün değerine değer katıyor.


Çok yakında hizmete girecek metro hattı Sancaktepe’nin çehresini değiştirecek

Bu sene içinde hizmete girecek 3. Köprü ve Üsküdar-Sancaktepe metrosuyla beraber ulaşımda büyük bir kolaylığa kavuşacak olan Sancaktepe’de yatırımlar da her geçen gün değerleniyor. Sınırları dâhilinde Şile Otoyolu ve TEM Otoyolu geçen ilçe, 3. köprü ile bağlantılı olacak Kuzey Marmara Otoyolu’nun da güzergâhında kalarak büyük avantaj sağlıyor....