23 / 04 / 2024

Sultanbeyli yol imar planı

Sultanbeyli yol imar planı

Sultanbeyli Belediyesi, Hasanpaşa Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallelerinin, Fatih Bulvarı ile Atatürk Bulvarı (Güney Yan Yol) arasında kalan kısmını kapsayan G-1 Bölgesi uygulama imar planını askıya çıkardı.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişkliği askıda!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi 381 Ada, 1 Parsel ve 382 Ada, 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte söz konusu imar planı ile ilgili detaylar....

Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin imar planları onaylandı!

Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin imar planlarına onay verildi. Plan çerçevesinde 85 bin metrekare büyüklüğündeki hazine arazisinin 65 bin metrekaresi millet bahçesine, 18 bin metrekaresi de konuta ayrıldı.

Sultanbeyli'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi’nde AKP’lilerin ‘çoğunluk’ kararıyla, Sultanbeyli Belediyesi’nin eski başkanı Alaattin Ersoy’a ait arsanın imar planlarında değişiklik yapıldı. Arazinin 0.25 emsal olan imar hakkı, Meclis çoğunluk kararı ile 1.50’ye yükseltildi.

Sultanbeyli Gazi Mahallesi spor tesisi alanı 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, spor tesis alanına ilişkin kreş ( Plan Notu ) 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Sultanbeyli’nin imar sorunu bitti!

Sultanbeyli’de uzun yıllardır en büyük engel olarak görülen hisseli tapuların son parselleri de askıya çıkarıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bundan sonraki süreçte Sultanbeyli’nin daha da gelişip, kalkınacağını söyledi.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi imar planı askıda!

Sultanbeyli İlçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi, 6096 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Sultanbeyli Adil Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Sultanbeyli İlçesi, Adil Mahallesi, 7224 ada 4 parsel ve komşuluğundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı....

Çekmeköy-Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

İmar barışında izlenecek yol!

Yapı kayıt belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışına nasıl başvurulur? İmar barışında izlenecek yol nedir?

Sultanbeyli yol imar planı Haberi

Sultanbeyli yol imar planı


Sultanbeyli İlçesi Hasanpaşa Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallelerinin, Fatih Bulvarı ile Atatürk Bulvarı (Güney Yan Yol) arasında kalan kısmını kapsayan G-1 Bölgesi Uygulama İmar Planı ilgi Büyükşehir Belediye Meclis kararıyla tadilen kabul edildi ve 17 Ocak 2014 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığınca onaylandı.


İmar planı, 3194 sayılı İmar Kanunun 8.maddesi ve Plan Yapımına Ait Esaslara Dair Yönetmeliğin 20.maddesi gereği, 9 Nisan 2014 - 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Sultanbeyli Belediye Hizmet Binasının 4. katında 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.


Sultanbeyli G-1 Bölgesi imar planı askı ilanı için