25 / 04 / 2024

Sultangazi Arnavutköy metrosu

Sultangazi Arnavutköy metrosu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından, Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattının Uygulamaya Esas Kesin Proje Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi ihaleye çıkarıldı.

Sultangazi Arnavutköy metrosu için ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi - Arnavutköy Metro Hattı için ilk adımı attı. Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattı danışmanlık hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 17.09.2021 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

12 soruda Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı!

Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı'nda kaç istasyonu var?Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı nereden geçecek? metro haritası var mı? İşte 12 soruda Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı...

Arnavutköy - Sultangazi raylı sistem hattı imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy - Sultangazi İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu nereden geçecek?

6 istasyondan oluşacak ve inşaat çalışmaları devam eden Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı, 27 kilometre uzunluğunda olacak. Peki metro hattı nereden geçecek?

Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı imar planı askıda!

Eyüpsultan Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı katar düzenleme (triyaj) alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Yenikapı-Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy metrosu ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "İki hattı daha ihaleye çıkaracağız. Yenikapı- Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy. Birisi 34 diğeri 32 kilometre olacak. Bu da yeni bir finans modeli ile yapılacak" dedi...

Sultangazi-Arnavutköy Metrosu için düğmeye basıldı!

15.13 kilometre uzunluğundaki Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı için düğmeye basıldı. Sultangazi-Arnavutköy Metrosu'nun 2019 yılına kadar inşa edilmesi hedefleniyor...

Vezneciler-Arnavutköy metrosu ne zaman açılacak?

Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek. Hat, Vezneciler'den Marmaray'a ve devamında Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu 2019'da açılacak!

Topkapı-Habipler tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköysistemine dönüştürülecek. Arnavutköy'den başlayacak metro hattı, Vezneciler'den Marmaray'a ve Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı ihalesi 14 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından, Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattının Uygulamaya Esas Kesin Proje Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi ihaleye çıkarıldı.

Kadir Topbaş Arnavutköy'e metro müjdesi verdi!

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Sultangazi Arnavutköy metrosu Haberi

Sultangazi Arnavutköy metrosu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından, Sultangazi-Arnavutköy Raylı Sistem Hattının Uygulamaya Esas Kesin Proje Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi ihaleye çıkarıldı. 15 kilometre uzunlukta planlanan Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı projesinin ihalesi 14 Eylül 2015 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.



İHALE İLANI


İhale Konusu: Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattının Uygulamaya Esas Kesin Proje Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi

İhale Kayıt No: 2015/108962

İhale Tarih ve Saati: 14/09/2015 11:00

İlgili Müdürlük/Birim Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü

İlgili Adres:

İlgili Telefon: 212 312 65 05

İlgili Faks: 212449 50 44

İlgili E-Posta:

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü M.Nezihi Özmen Mh. Keresteciler Sitesi, Kasım Sk. No:62 Merter/İSTANBUL

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü: Belli İstekliler Arasında

Niteliği ve Miktarı: