25 / 04 / 2024

Sümela Manastırı ne zaman bitecek

Sümela Manastırı ne zaman bitecek

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yazılı açıklamasında, Sümela Manastırı'nın restorasyonunda sona gelindiği bildirildi. Trabzon Valisi Öz: "Sümela, restorasyonun ardından Trabzon turizmine daha nitelikli hizmet verecek" dedi.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

İhtiyaç kredisinde vade sınırı ne kadar?

İhtiyaç kredisi almak isteyen milyonlarca kişi ihtiyaç kredisinde vade sınırının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki, ihtiyaç kredisinde vade sınırı ne kadar? İşte detaylar...

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü!

BİM'in 6 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 5 kg sıvı çamaşır deterjanı 99 TL'ye, çamaşır suyu 18 TL'ye, Sabamed güneş kremi 195 TL'ye düştü.

Fiyatları araştırılmaya devam ediyor; Fakir Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge fiyatı ne kadar oldu?  

Son dönemde oldukça popüler olan dikey şarjlı kablosuz süpürgelerin fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Dyson, Fakir, Philips, Karaca gibi pek çok marka dikey süpürge satışında birbirleriyle yarışıyor. Peki Fakir dikey şarjlı kablosuz süpürge fiyatları ne kadar?

Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mayıs 2023 destek ödemeleri ne zaman yatırılacak? Hemen bakın

Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Mayıs 2023 destek ödemeleri ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemelerini bekleyenler hemen bu detaylara bakın...

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman başlıyor?

Konut kiralarındaki artışı yüzde 25 ile sınırlayan yeni düzenleme TBMM Genel Kurulu'ndan geçti. Peki, kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman başlıyor? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı! 2. ürüne yüzde 50 indirim başladı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır?

Kira sözleşmeleri hem kiracı hem de ev sahibi tarafından bağlayıcılığı bulunan belgelerdir. Bu sözleşmede belirtilen maddelerden en önemlisi ise kiralamanın başlangıç ve bitiş tarihleridir. Peki,1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur? Kira sözleşmesi bitince kiracı evi ne zaman boşaltmalıdır? İşte

Apartman aidatlarında üst sınır ne? 

Ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getiren aidat ödemeleri ile ilgili çok sayıda soru bulunuyor. Zaman zaman kavgalara neden olan aidat ücretlerinde üst sınır ne? 

Sümela Manastırı ne zaman bitecek Haberi

Sümela Manastırı ne zaman bitecek

Sümela Manastırı'nın restorasyonunda sona gelindiği bildirildi.


Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yazılı açıklamasında, Sümela Manastırı'nın Trabzon için önemli bir turizm destinasyonu olduğunu vurguladı.


Sümela'da hizmet kalitesinin geliştirilmesi için çalışma yürüttüklerini belirten Öz, açıklamasını şöyle sürdürdü:


"Sümela Manastırı'nın restorasyon projesinde son aşamaya gelindi. Kuruldan geçtikten sonra restorasyon ihalesine çıkılacak. Sümela Manastırı'nın bir başka önemli boyutu da Milli Parklar boyutudur. Burada var olan günübirlik tesislerin ve hizmet alanlarının yeniden düzenlenmesi için valiliğimiz, Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz, büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyemizle ortak bir çalışma kapsamında oradaki alanın komple yeniden inşa edilmesi konusunda bir proje ihalesi yapıldı."


Öz, Sümela Manastırı'nın yapısına uygun olarak girişten itibaren seyir terasına kadar yeniden projelendirileceğini, Sümela'nın, restorasyonun ardından Trabzon turizmine daha nitelikli hizmet vereceğini kaydetti.


Sümela Manastırı'nda teleferikle ilgili de bir çalışma olduğunu...