26 / 04 / 2024

Sümeyye Burnaz

Sümeyye Burnaz

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Burnaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz 2013 tarihinde Ümraniye, Çamlık Mahallesi içinde kuruldu

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Bayraktar tarfından kuruldu.

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Z2s Studıo Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sezai Sağtekin, Sümeyye Ceylan ve Zeynep Handan Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Sdc Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sdc Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Sümeyye ÇAmur tarafından kuruldu.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Sümeyye Gülaç ve Şehmuz Avcı tarafından kuruldu.

Savaş Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Savaş Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Savaş tarafından kuruldu.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

S4 Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

S4 Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Şeyda Yıldırım tarafından kuruldu.

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Başak Özdemir tarafından kuruldu.

Sümeyye Burnaz Haberi

Sümeyye Burnaz

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Burnaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Sümeyye Burnaz'a ait. 


EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işler montaj işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Keten Sokak, No:27...