23 / 04 / 2024

SunExpress girit uçuşları ne zaman

SunExpress girit uçuşları ne zaman

SunExpress Havayolları ticaretten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, SunExpress' in 2014 yılında 1 milyar euronun üzerinde ciro elde ederek yeni hatlarla büyümeyi hedeflediğini açıkladı...

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus 29-31 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle yüzde 40 indirim sağlıyor. Söz konusu uçuşlar ile 6 Şubat-3 Nisan arası seyahat imkanı tanıyor. 

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

İkinci el araçlarda fiyat artışının sebebi ne? Fiyatlar yükselmeye devam edecek mi? Araba almadan önce mutlaka okuyun!

Kurda yaşanan yükseliş neticesinde 0 km araç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığını belirten arabam.com CEO’su Arda Ayvaz, otomobil piyasasının bugünü ve geleceği ile ilgili önemli ip uçları verdi.

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

THY'den deprem bölgesi için flaş karar! O uygulama bir müddet daha devam edecek

Türk Hava Yolları 6 Şubat'ta olan ve 11 ilde büyük can ve mal kaybına sebep olan zelzelelerin akabinden deprem bölgesine yapılacak uçuşlar için yüzleri güldüren kararını açıkladı.

THY'den seçim müjdesi: Yüzde 40 indirimli uçuşlar!

Türk Hava Yolları'nın müşterilerine güzel bir seçim haberi var. Bu tarihler arasında bilet alanlara yüzde 40 indirim uygulanacaktır. Başvuru koşulları ve tercih edilen iller açıklandı.

Türk Hava Yolları, öğrencilere yüzde 50 indirimli biletler sunuyor!

Türk Hava Yolları, öğrencilere özel olarak bilet fiyatlarını yarı yarıya düşürdü. Öğrenciler, belirli bir tarih aralığında yüzde 50 indirimle yurt içi uçuşlar yapabilecekler. Ayrıntılar şu şekilde...

SunExpress girit uçuşları ne zaman Haberi

SunExpress girit uçuşları ne zaman


SunExpress Havayolları ticaretten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, SunExpress'in 2014 yılında 1 milyar euronun üzerinde ciro elde ederek yeni hatlarla büyümeyi hedeflediğini açıkladı. Bu hedef doğrultusunda, bu yaz sezonuna uçak içi eğlenceden yeni fiyat sınıflarına kadar birçok alanda yeniliklerle gireceklerini belirten Aydın, İzmir'den 5'i dış hat olmak üzere toplam 6 yeni destinasyon, Gazipaşa'dan ise 3 yeni destinasyona uçmaya başlayacaklarını bildirdi.Aydın. Türk Havayolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan 5unExpress 'in yeni turizm sezonunda İzmir'den iç hatlarda Konya, dış hatlarda ise Kopenhag, Lyon, Nantes, Paris ve Helsinki'ye, Gazipaşa'dan ise Köln, Münih ve Stuttgart'a tarifeli uçmaya başlayacağını açıkladı. Aydın, şöyle devam etti: "Almanya'dan Türkiye, Mısır ve İspanya'ya olan uçuşları daha da güçlendireceğiz. Rodos ve Girit'e de uçuşlar...