26 / 04 / 2024

Sungur Turan bilecik

Sungur Turan bilecik

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Bilecik'teki riskli binalar tek tek yıkılıyor!

Bilecik'te tehlike oluşturan metruk binaların yıkımları kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeki metruk binaların bir bir yıktıklarını anlattı.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Üyücük Tümülüsü arkeolojik sit alanı oldu!

Bilecik Merkez Deresakarı Köyü'nde tespit edilen Üyücük Tümülüsü 1. ve 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi. Üyücük Tümülüsü'ne ilişkin karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşümde daha aktif rol alacağız!

'Kentsel dönüşümde daha aktif rol alacağız' diyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan özel sektörün de dönüşümün içinde olması gerektiğini kaydetti

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm Türkiye'nin önceliği!

Mehmet Turan depremlerden sonra yaşanan can ve mal kaybının dönüşümü ülkemizin önceliği haline getirdiğini söyledi. Turan, bu konutların hem içinde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'i ziyaret etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi makamında ziyaret etti. Turan, TOKİ tarafından Kırşehir’de uygulanan Kentsel Dönüşüm Projelerini yerinde inceledi.

Mehmet Ergün Turan Kırıkkale’de kentsel dönüşüm ziyaretinde bulundu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kırıkkale’de kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Ziyarete, Mehmet Saygılı, Ertuğrul Kurt ile Gürol Konyalıoğlu da katıldı.

Bilecik'te orman yangını çıktı!

Bilecik'te orman yangını çıktı. Bilecik Bayırköy beldesindeki yangın yaklaşık olarak 1 hektar alana zarar verdi. Çıkan yangın yaklaşık, 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Mehmet Ergün Turan: Rize'de kentsel dönüşümle selin önüne geçilecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 'Rize’nin Hamam Deresi yerini Timya Vadisi’ne bırakıyor” Turan, “Kentsel dönüşümde amaç yerinde dönüşüm. Rize’de kentsel dönüşümle sel felaketinin önüne geçilecek' dedi.

Mehmet Ergün Turan: Yerinde dönüşümü amaçlıyoruz!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan "Kentsel dönüşümde her şeyden önce riskli alanlarda oluşan tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atmayı ve yerinde dönüşümü amaçlıyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm oranı yüzde 15’ten 40’lara çıkarılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin inşa ettiği konutlar arasında kentsel dönüşüm konutlarının yüzde 15-20’lik bir bölümü oluşturduğunu belirtti...

Mehmet Ergün Turan: Üreteceğimiz konutların yüzde 50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

Umulduğu kadar hızlı ilerlemeyen kentsel dönüşüm sürecinde TOKİ hedef büyüttü. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak” dedi.

Sungur Turan bilecik Haberi

Sungur Turan bilecik

Sungur Turan kimdir?

Dr. Sungur Turan Ankara Aydınlık Evler Lisesi'ni ailesinin yanında tamamladıktan sonra önce İstanbul Teknik Üniversite'sine girmiş maddi zorluklar yaşadığı için tekrar ailesinin yanına, Ankara'ya dönerek sınava tekrar girmiş neticesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmıştır.

Üniversiteyi İç Hastalıkları Uzmanı olarak bitirmiştir. Dr. Sungur Turan 1988 yılında Bilecik'e taşınmış ve bu yıldan itibaren Bilecik Devlet Hastanesi'nde 23 yıl boyunca görev yapmıştır. Eşi Serpil Turan ile evli olan Dr. Sungur Turan, Burcu Turan ve Murat Turan adında 2 çocuk babasıdır. 


Dr. Sungur Turan 2011 yılında Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki görevinden ayrılarak CHP Milletvekili Adayı ve 2013 yerel seçimleri için yine CHP'den Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 


1988 yılında geldiği Bilecik'de halen yaşamını...