25 / 04 / 2024

Sunrıse Tourısm nerede

Sunrıse Tourısm nerede

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi modelleri, genellikle yüksek enerji verimliliği sınıfına sahiptir ve enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, farklı yıkama programlarına sahiptirler, böylece kullanıcılar farklı kumaşlar için uygun seçenekleri seçebilirler.  Vestel çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

 Vakti paradan değerli olanlar beyaz eşya seçimini de ona göre yapıyor. Hızı insanalrı cezbeden Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Bosch WAU24T91TR Çamaşır Makinesi ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Russell'in retro kırmızı ürünleri en ucuz nerede? 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak ürünlerinde tasarımlarıyla öne çıkan Russell'in ürünlerini en ucuza nerede bulabileceğinize baktık. Retro Kırmızı seçenekler şöyle... 

AKP ve MHP seçmeni de muhalefetle aynı görüşte İktidar ekonomide köşeye sıkıştı

Türkiye’de ekonomik darboğaz vatandaşın belini bükmüşken, AKP’li seçmenin de büyük bir kısmı artık ekonominin iyi yönetilmediğini kabul etmiş durumda. Yapılan son anketlerden elde edilen verilere göre vatandaşın yüzde 75’inden fazlası ekonominin yönetilemediği görüşünde.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Mavera Homes nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilecek olan Mavera Homes projesinde lansman öncesi satışlar için düğmeye basıldı. Ön satışların başladığı Mavera Homes projesinde, uygun fiyat seçenekleri sunuluyor. Peki Mavera Homes nerede? 

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Çekmeköy Ömerli'de 84 bin 477 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 244 bahçeli ev yer alıyor. Peki Dekar Kıyıbahçe nerede?

Folkart Vega nerede, konum bilgisi!

Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Anda Park Sultanbeyli nerede?

3 blokta toplam 140 daireden meydana gelen Anda Park Sultanbeyli projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Anda Park Sultanbeyli nerede?

NEF Çekmeköy nerede?

NEF Çekmeköy projesi toplamda 409 daireden meydana geliyor. NEF tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Peki NEF  Çekmeköy nerede?

Sunrıse Tourısm nerede Haberi

Sunrıse Tourısm nerede

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Ahmed, Abdınasır Ahmed ve Mohammed Ali ortaklığında kuruldu.

Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek...ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler


Sunrıse Tourısm İş Ve Turizm Ajansı Limited Şirketi adres: Aksaray Mh.N.Kemal Cd.Göktaş İşhn N.2/32...