28 / 03 / 2024

Sur Çelik Kapı modelleri

Sur Çelik Kapı modelleri

Sur Çelik Kapı, Anadolu’nun 1000 yıllık geçmişinin görkemini gözler önüne serdiği ‘Selçuklu’ serisiyle evinde farklı medeniyetlerin izlerini taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

Sur Çelik Kapı Alya serisi ile ezberleri bozacak!

Güvenlik sistemleri konusunda rakipsiz Sur Çelik Kapı, güvenliği ve estetiği bir araya getirdiği Alya serisini sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Sur Çelik Kapı güvenliğe ışık tutuyor!

Sur Çelik Kapı güvenliğe ışık tutuyor. Sur Çelik Kapı, 2014 yılı satış rakamları üzerinden yaptığı değerlendirme ile oluşturduğu infografik sonuçlarını açıklayarak, çelik kapı sektöründe bir ilki daha gerçekleştirdi.

Sur Çelik Kapı ile gerçek güvenliğe gerçek çilingir!

Sur Çelik Kapı, 444 1 SUR çağrı merkezinden, 7 / 24 müşterilerine sunduğu, özel sertifikalı çilingir hizmeti ile yine sektörde bir ilki gerçekleştirerek fark yaratıyor.

Sur Çelik Kapı'dan hırsızlığa karşı 5 yıllık garanti!

Sektöründe birçok ilki gerçekleştirerek dikkat çeken, camdan, doğal taştan çelik kapı üreten Sur Çelik Kapı, 50 civarında özgün patentli ürünü ile kapı sektörüne yön veriyor.

Tacettin Pekgüzel'den Ramazan ayında hırsızlık uyarısı!

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel geçmiş yıllardaki verilere dayanarak Ramazan ayında hırsızlık olaylarının arttığını belirtirken, "Ramazan aylarında yoğun misafirlikler nedeniyle boş kalan evlere yönelik hırsızlık olaylarında artış yaşanıyor.

Sur Çelik Kapı Cam serisini genişletiyor!

Dünyanın ilk cam yüzeyli çelik kapısını geçtiğimiz yıl üreten Sur Çelik Kapı, yeni tasarımlarla Cam Serisini genişletiyor. Cam serisi yeni modelleriyle zarafet ve şıklığı bir arada sunmaya devam ediyor.

Sur Çelik Kapı şıklığı ve fonksiyonelliği Dooroti serisinde bir araya getiriyor!

Yenilikçi tasarımlarıyla evinize değer katan ve de çelik kapı sektörünün öncü markası olan Sur, şıklığı ve de fonksiyonelliği yeni modeli Dooroti serisinde bir araya getiriyor.

Sinpaş Yapı, Sur Çelik Kapı ile güvende!

Sur Çelik Kapı, Sinpaş Yapı’nın İstanbul, Ankara ve Gaziantep’te inşaatı devam eden 3 projesi için toplam 5 bin 600 çelik kapı ve yangın kapısı satışı gerçekleştirdi.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Otomatik Kapı Açma Özelliğine Sahip 5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasitesi, hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri ile üstün bulaşık yıkama performansı ortaya koyuyor.

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, mükemmel temizlik sağlayan yeni nesil yıkama teknolojisi, otomatik kapı açma özelliği ve kusursuz kurutma performansı ile öne çıkıyor. Peki, Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi kaç programlı? İşte detaylar... 

Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik çift kapılı buzdolabı 392 litrelik kapasitesiyle ve geniş iç hacmiyle soğutma,dondurma ve depolama ihtiyaçlarını gideriyor. Arçelik çift kapılı buzdolapları soğutma ve dondurucu bölmelerini birbirinden ayırıyor. Peki buzdolabının diğer özellikleri neler?

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı denince akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Tuna Tuzcukaya tarafından kuruldu.

Arçelik'ten buzdolabı ile su sebili alımlarına 1.500 lira indirim fırsatı! 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik buzdolabı ile su sebili alımlarına 1.500 lira indirim fırsatını başlattı. Peki Arçelik cam kapılı buzdolabı ve sebil fiyatları kaç lira? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Arçelik bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf, uygun fiyat fırsatı! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik otomatik kapı açma özellikli ve 5 programlı bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf imkanı sağlanıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Sur Çelik Kapı modelleri Haberi

Sur Çelik Kapı modelleri


Sur Çelik Kapı, Anadolu’nun 1000 yıllık geçmişinin görkemini gözler önüne serdiği ‘Selçuklu’ serisiyle evinde farklı medeniyetlerin izlerini taşımak isteyenlerin tercihi oluyor. 

İnovatif ürünleriyle güvenlik sistemleri konusunda rakipsiz Sur Çelik Kapı, Selçukluların kadim medeniyetini gözler önüne seren ‘Selçuklu’ serisiyle, takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Evinde farklı medeniyetlerin izlerini taşımak isteyenlerin beğenisini kazanan ‘Selçuklu’, Selçuklunun dillere destan ihtişamını evine taşımak isteyenlerin tercihi oluyor. 

Yeni serisinde Selçukluların kadim birikimine ışık tutan Sur Çelik Kapı, seride kullandığı beyaz ve kahverengi renkleriyle, takipçilerin vazgeçilmezi olmaya devam...