26 / 04 / 2024

Suryapı Vitrin lokasyon

Suryapı Vitrin lokasyon

1 ticari ve 4 konut bloğu olmak üzere toplam 5 bloktan meydana gelen Sur Yapı Vitrin projesinde yüzde 50 peşinatla 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. İşte Suryapı Vitrin telefon numarası...

Suryapı Vitrin iletişim bilgileri

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Suryapı Vitrin iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası: 444 5 787. Projede teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi...

Sur Yapı Vitrin Rezidans fiyatları!

Sur Yapı Vitrin Rezidans projesinde dairelerde teras ve göl manzarası bulunuyor. Sur Yapı Vitrin Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlıyor ve 800 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.

Vitrin Evleri güncel fiyatları!

Vitrin Evleri güncel fiyatlarına göre 1+1 daireler 340 bin TL'den başlıyor. 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 52 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri'nde peşinat kampanyası!

Sur Yapı Vitrin Evleri'nde peşinat kampanyasına göre teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev için yüzde 75 kredi kullanarak taksitlendirme ve kalan yüzde 25 peşinatı ise Aralık 2016 tesliminde ödenebiliniyor.

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sur Yapı Vitrin kampanyalı ödeme planı!

Sur Yapı Vitrin kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinat teslimde ödeniyor. Toplam 239 adet daireden meydana gelen projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde!

Satış süreci devam eden Sultangazi Vitrin Konutları Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla hayata geçiriliyor.

Vitrin'de ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim!

Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Sur Yapı Vitrin'de ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim yapılıyor. Proje 289 tane daireden oluşuyor.

Sur Yapı Vitrin konut desteği kampanyası!

Sur Yapı Vitrin konut desteği kampanyası kapsamında daire sahipleri ödedikleri peşinat tutarını kendileri belirliyor. Ayrıca Sur Yapı'dan peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlanıyor.

Suryapı yüzde 15 indirim kampanyası!

Sur Yapı, İdilia ve Vitrin projelerine yönelik kampanya başlattı. Buna göre şirket her iki projesinde ödenilen peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği verecek. Kampanya şubat boyunca geçerli olacak.

Sur Yapı Vitrin teslim tarihi Ağutos 2016!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin projesinde 289 tane daire hayata geçiyor. Sur Yapı Vitrin teslim tarihi Ağustos 2016 olarak belirlendi...

Metsan Nexus Kartal’da lokasyon avantajları ile ön plana çıkıyor!

Deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 17 katlı dairesel kuleden oluşacak Metsan Nexus, sağladığı lokasyon avantajlarıyla yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilgi görüyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 287 bin TL ile 1 milyon 261 bin TL arasında farklılık gösteren Sur Yapı Vitrin Konutları 289 tane daireden meydana geliyor. İşte Sur Yapı Vitrin Evleri teslim tarihi...

Suryapı Vitrin lokasyon Haberi

Suryapı Vitrin lokasyon

Konutların 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Suryapı Vitrin telefon numarası hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Sultangazi Suryapı Vitrin projesinin sosya imkanları arasında; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu mevcut. 


Sur Yapı projesi olarak İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde yaşama geçirilen Suryapı Vitrin telefon numarası şu şekilde: 444 57 87. 


Daire fiyatlarında lansman dönemine özel yüzde 10 tutarında indirim uygulanan Suryapı Vitrin Evleri, 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Suryapı Vitrin fiyat listesi!

1 oda 1 salon daireler yüzde 10 indirimle 280 bin 800 TL'den,

2 oda 1 salon daireler yüzde 10 indirimle 382 bin 500...