25 / 04 / 2024

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.



Sultangazi Vitrin projesinde toplam 239 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Sultangazi Vitrin projesinde dairelerde teras ve göl manzarası bulunuyor. Proje TEM otoyoluna yakın bir bölgede, Maslak-Levent hattına 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Sultangazi Vitrin projesinde sauna, oturma ve dinlenme alanları, soyunma odaları, basketbol alanı, yansıma havuzları ve yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Sultangazi Vitrin projesinde teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev için yüzde 75 kredi kullanılarak sadece taksit sağlanıyor. Kalan yüzde 25 peşinatı ise teslimde ödeniyor. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Sultangazi Vitrin güncel fiyatlarına göre 1+1 daireler 340 bin TL, 2+1 daireler 465 bin TL ve 3+1 daireler 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin ödeme koşulları 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli ve kampanya 100 ev ile sınırlıdır.


Sultangazi Vitrin iletişim

Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön