23 / 04 / 2024

Sultangazi Vitrin fiyat listesi

Sultangazi Vitrin fiyat listesi

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.

İBB Sultangazi'de arsa satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, Gazi Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detayları...

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede? İBB Sultangazi fiyat listesi!

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İBB Sultangazi fiyat listesi...

Tem Point 2018 güncel fiyat!

Tem Point 2018 güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor...

TEM Point Sultangazi fiyat listesi 2017!

TEM Point Sultangazi fiyat listesi 430 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor. TEM Point Sultangazi'de 0,79 faizle 240 ay vade imkanı sunuluyor...

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat!

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanacak proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

TEM Point Sultangazi fiyat!

TEM Point Sultangazi fiyat listesi konutların planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. 303 bin 321 metrekarelik inşaat alanına sahip proje Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçiriliyor.

TEM Point Konutları Sultangazi fiyat listesi!

TEM Point Konutları Sultangazi fiyat listesi 272 bin 872 TL'den başlayarak değişiyor. TEM Point Sultangazi projesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Sultangazi TEM Point fiyat!

Sultangazi TEM Point fiyat listesi kapsamında daireler 272 bin 872 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Gül Proje ve Nata Holding imzası taşıyan projede vade farksız 36 ay taksit yapılıyor.

Sultangazi TEM Point Evleri fiyat listesi!

Sultangazi TEM Point Evleri fiyat listesi 272 bin 872 TL'den başlayarak değişiyor. TEM Point Evleri projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

Kozyatağı Vitrin fiyat listesi!

Kozyatağı Vitrin fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Toplam 122 tane konutun yer aldığı proje Genç Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.

Sur Yapı'dan Mart kampanyası!

Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde 'Mutluluk Evinizde, Peşinatı Teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sultangazi Vitrin fiyat listesi Haberi

Sultangazi Vitrin fiyat listesi

Sultangazi Vitrin projesinde toplam 239 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Sultangazi Vitrin projesinde dairelerde teras ve göl manzarası bulunuyor. Proje TEM otoyoluna yakın bir bölgede, Maslak-Levent hattına 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Sultangazi Vitrin projesinde sauna, oturma ve dinlenme alanları, soyunma odaları, basketbol alanı, yansıma havuzları ve yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Sultangazi Vitrin projesinde teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev için yüzde 75 kredi kullanılarak sadece taksit sağlanıyor. Kalan yüzde 25 peşinatı ise teslimde ödeniyor. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Sultangazi Vitrin güncel fiyatlarına göre 1+1 daireler 340 bin TL, 2+1 daireler 465 bin TL ve...