20 / 04 / 2024

SYGM\'den taksitle konut

SYGM\'den taksitle konut

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yoksul vatandaşlara yönelik yapacağı konutlara ilişkin takvim netleşti

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

TOKİ'den 4 bin 732 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha başvuru dönemi başlıyor. Söz konusu projede en düşük taksit bedeli 4 bin 732 TL olarak açıklandı.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 14 bin 750 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 14 bin 750 TL taksitle konut satacak. 2 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi bugün itibarıyla başladı.

TOKİ'den konut almak isteyenlere müjde! 2 bin 546 TL taksitle konut satılacak! İşte ödeme planları...

Artan konut fiyatlarına karşın devlet destekli sosyal konut projesi ile ev sahibi olmak çok kolaylaşacak. Devlet destekli sosyal konut projeleri için detaylar belli olurken, en çok merak edilen ise ödeme şartları oluyor. İşte detaylar…

TOKİ'den 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün! Başvurular resmen sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan 2 bin 581 TL taksitle konut almak için son gün bugün. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TOKİ Ankara projesi için başvurular bugün resmen sona eriyor...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ'den tam 43 ilde dev fırsat! Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir de var!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 43 ilde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle konut satacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den 4 bin 850 TL taksitle son dakika konut fırsatı! Emekliler, asgari ücretliler, dar gelirliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 848 TL taksitle konut satacak. İşte TOKİ'nin dar gelirlilerin yüzünü güldüren o projesi...

Pendik'te taksitle, KDV'den muaf konut imarlı arsa satılacak! Mega kentte yüksek getirili arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa için yüzde 40 peşinatla 2 taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 3+1 evi 4 bin TL'den başlayan taksitle satışa çıkardı! Başvurular 8 Eylül'de sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu uygun taksitlerle satışa sunduğunu ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa çıkarılacak.

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

SYGM\'den taksitle konut Haberi

SYGM\'den taksitle konut

2014 yılı sonuna kadar teslim edilmek üzere 39 bin 974 konut inşa eden İdare, imalatları devam eden bu konutlardan 2 bin 946'sının hak sahiplerinin kuralarını, Ramazan Bayramı sonrasında 23 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecek.


TOKİ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü (SYGM) işbirliğiyle piyasa koşullarında ev sahibi olamayan yoksul ve alt gelir grubundaki vatandaşlara 100 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olma imkanı sağlıyor. TOKİ yoksul gruba yönelik 45-55 metrekarelik konutları peşinatsız, 20 yıl vadeli, 100 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuyor. Alt gelir grubuna yönelik 65-87 metrekare konutlar ise 6 bin lira peşin ve konut teslimiyle başlayan yaklaşık 300 liralık taksitlerle, 15 yıl vadeli olarak satışa çıkarılıyor. TOKİ, 58, 59, 60 ve 61. hükümetlerin, "Planlı Kentleşme ve Konut...