25 / 04 / 2024

Tabakhane Vadisi yıkım

Tabakhane Vadisi yıkım

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binayla ilgili belirizlik sürüyor. Mülk sahibi üç katlı binasına beş daire isteyince sorun çözülemiyor.

Hasankeyf'in yıkımına tepki: Hiçbir gerekçesi olamaz!

Ilısu Baraj göletinin ilçe sınırına ulaştığı ve yıkımın sürdüğü Hasankeyf için İstanbul'da panel düzenlendi. Panelde Hasankeyf ve Dicle Vadisi için geç olmadığının altı çizilirken, koruma uzmanı ve mimar Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, gözyaşlarını tutamayarak, "Bu yıkımın hiçbir gerekçesi olamaz" dedi..

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Çamlıhemşin Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımında gerginlik!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Yapı sahipleri ve polisler arasında tartışma yaşandı.

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım başladı!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmalarına başladı.

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmaları sürüyor.

Gökçek: Dikmen Vadisi'nde yıkımı yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Levent Gök'e yönelik mesajında Dikmen Vadisi'ndeki yıkım işlerinin bu yıl içinde yapılacağını ve inşaatlara başlanacağını duyurdu. İşte açıklama..

Tabakhane'de yıkıma devam!

Tabakhane'de yıkıma devam. Trabzon'da devam eden Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları sürüyor Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'un çehresini değiştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Tabakhane'de yıkımlara devam ediliyor!

Tabakhane'de yıkım çalışmaları yılın son gününde de devam etti. Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Trabzon'un çehresini değiştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Tabakhane kentsel dönüşümü kapsamında yıkım devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları 2014'ün son gününde de devam etti. Toplam 146 milyon TL'lik yıkım yapıldı.

Trabzon Tabakhane'de yıkımlar sürüyor!

Tabakhane'de bugüne kadar 543 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine bugüne kadar 1 14 milyon 837 bin TL ödeme yapıldı

Tabakhane Dönüşüm Projesi kapsamında 261 binanın yıkımı tamamlandı!

Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar hızla devam ediyor. 688 binanın kamulaştınlacağı Tabakhane'de bugüne kadar 525 binanın kamulaştırılması 261 binanın yıkımı tamamlandı...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Tabakhane Vadisi yıkım Haberi

Tabakhane Vadisi yıkım

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Tabakhane Vadisi’nde büyükşehir tarafından yapılan projeleri inceledi. Günebakış'tan Gültekin Sadıkoğlu'nun haberine göre; Başkan Zorluoğlu, eski Başkan Gümrükçüoğlu döneminde Büyükşehir ile TOKİ tarafından ortaklaşa gerçekleştirdiikleri Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi içinde kalan ve halen yıkılamayan binaya hiç değinmedi. Bina sahibi Mustafa Öksüz ise “5 daire istiyoruz.  Ancak alamıyoruz. Alice pskolojik olarak çöktük. Ben iki beyin ameliyatı geçirdim.” şeklinde konuştu.

BAKAN TALİMATINA RAĞMEN SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un mülküyle ilgili TOKİ Başkanı dâhil ilgili kişilere kesin talimat verdiğini söyleyen Öksüz, temmuz ayında “Bakan Kurum ile 2 kez görüştüm. 28 Aralık 2018 tarihinde Kadınlar Pazarı’nda kendisiyle ayaküstü görüşme fırsatım oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut’a durumumu sordu. Bakan sorunuma ilişkin ‘Bu abinin işi çözülecek’ şeklinde kesin...