26 / 04 / 2024

Taha Taştan

Taha Taştan

THT Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Taştan tarafından 250 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fatih Caddesi, Hayrat Sokak'ta kuruldu.

TOGG'un yeni modeli T10F görücüye çıktı...

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli tasarımı ile öne çıkarken, Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden birisi olacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Borsa İstanbul'da ikinci yarı başlıyor: Yükseliş devam edecek mi? Uzmanlar portföy önerilerini tek tek açıkladı! 

'Rasyonel zemin' iştahıyla yükselişini hızla sürdüren Bosa İStanbul'da bu trend ne kadar sürecek, yeni dönemde hangi sektörler ön planda olacak, yatırımcı için tavsiyeler neler?... Tuncay Turşucu, Eral Karayazıcı ve Vahap Taştan, beklentilerini portföy önerilerini tek tek sıraladı. 

Huawei Mate X3’ten ilk tasarım bilgileri geldi! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Mate X3 katlanabilir telefondan yeni tasarım bilgileri geliyor. Paylaşım şirketi, cihazı 23 Mart'ta tanıtacak.

Samsung Galaxy A54 5G ve Galaxy A34 5G fiyatları belli oldu! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

15 Mart'ta tanıtılacak Samsung Galaxy A34 5G ve Galaxy A54 5G modellerinin fiyatları belli oldu! Detaylar burada...

Bu perşembe Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart'ta tanıtılacak teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar pek çok ürün var. Bu perşembe A101'e Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Fiyat performans ürünü Galaxy A34 ve A54 için tarih verildi! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

OnLeaks, uzun zamandır beklenen Samsung Galaxy A34 ve A54 modellerinin 15 Mart'ta tanıtılacağını iddia etti.

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taştan tarafından kuruldu.

Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL! Üzülmemek için elinizi çabuk tutun!

Koçtaş büyük bir kampanyayı daha duyurdu! Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL veriliyor. Yapı Kredi World'e özel 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Taha Taştan Haberi

Taha Taştan

THT Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Taştan tarafından 250 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fatih Caddesi, Hayrat Sokak'ta kuruldu. 


THT Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...