19 / 05 / 2024

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.



Yeni arka klipsin görünümü, önceki 18W arka klipsli soğutma fanı ile tutarlıdır ve soğutma fanında OnePlus'ın klasik kırmızısı ile saf beyaz renk düzeninde sunulur. Yeni arka klips, havacılık sınıfı çift TEC hız aşırtma soğutma çözümü, özel yapım "kasırga" radyatör ve çift bağımsız kontrol yongası ile tasarlandı. Maksimum 27W soğutma kapasitesine sahip yeni arka klipsin ısı dağılımını önemli ölçüde iyileştirmesi ve yoğun kullanım sırasında bile telefonu serin tutması bekleniyor.

OnePlus ayrıca yeni ürün lansmanı için Yuanshen ile ortaklık kuruyor ve hayranların ihtiyaçlarını karşılamak için renk uyumlu arka klibin  ortak bir versiyonunun piyasaya sürülmesi bekleniyor.

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat ta tanıtılacak

Önceki 18W donma noktalı soğutma klipsinin satış fiyatı 199 yuan'dı ve yeni arka klipsin son çıkan ve geliştirilmiş gücü ile fiyatın artması bekleniyor.  Bununla birlikte, kesin fiyatlandırma detayları henüz açıklanmadı ve pazarın yeni ürüne nasıl tepki vereceğini görmek ilginç olacak..


Geri Dön