08 / 05 / 2024

Tahincioğlu kampanya 2019

Tahincioğlu kampanya 2019

Tahincioğlu yeni başlattığı kampanya kapsamında Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde 180 ay vade, 0.79 faiz oranı ile yatırımcılara avantajlı ödeme fırsatı sunuyor...

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Tahincioğlu'ndan 'EVSANE' kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

Sektörün lider firmalarından Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı. 

Tahincioğlu projelerinde 180 aya 0.79 vade imkanı!

Tahincioğlu yeni başlattığı kampanya kapsamında Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde 180 ay vade, 0.79 faiz oranı ile yatırımcılara avantajlı ödeme fırsatı sunuyor...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı!

Anahtar teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşeceği Nidapark Kayaşehir projesi 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşuyor. Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı sunuluyor.

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir kampanya fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Kayaşehir projesinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir kampanya fiyatları 545 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 2019'da öde kampanya fiyatları!

2020 yılında teslim edilmesi planlanan Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 2019'da öde kampanya fiyatları 516 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Şimdi Al 2019'da Öde kampanyasına katıldı!

Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasına Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle yer alıyor.

Nidakule Kayaşehir Tahincioğlu ofis fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkuş tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir teslim tarihi!

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir teslim tarihi Mart 2019 yılı olarak belirtiliyor. Nidakule Kayaşehir'de sıfır faizle 60 ay taksit avantajı sunuluyor...

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir satılık ofis!

Nidakule Kayaşehir projesinde ofisler 2019 yılında gerçekleşecek. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Tahincioğlu’ndan Milli Takım'a evdendestekol kampanyası!

Tahincioğlu, Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Milli Takım’a özel bir kampanya ile destek veriyor. Tahincioğlu sosyal medyada kampanyasıyla “Tezahüratını yap, Milli takıma destek ol, Tahincioğlu’ndan hediyeni kazan!

Tahincioğlu İstinye projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş., Tahincioğlu Yapı İnş. A.Ş., Nida İnşaat ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Tahincioğlu kampanya 2019 Haberi

Tahincioğlu kampanya 2019

Tahincioğlu, Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 180 ay vadeli ve 0.79 faiz oranı ile ödeme fırsatı sunuluyor. Kampaya Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak.

Nidapark Küçükyalı projesinde başlayan yeni kampanya ile yüzde 10 peşinat ödendiğinde banka kredisiz 60 aya 0 faiz veya 1 milyon TL’ye kadar 180 ay 0,79 faiz ile konut sahibi olmak mümkün. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Nidapark İstinye’de başlayan yeni kampanya ile yüzde 40 peşinat ödendiğinde banka kredisiz 60 ay 0 faiz veya 1 milyon TL’ye kadar 180 ay vadede 0,79 faiz fırsatı sunuluyor.

Kağıthane'de inşa edilen ve inşaat çalışmaları devam eden Nidapark Ayyıldız projesinde de peşin alımda yüzde 20 indirim uyulanıyor. Projede  yüzde 25 peşin, yüzde 25 bir sene...