25 / 04 / 2024

Tahincioğlu projelerinde 180 aya 0.79 vade imkanı!

Tahincioğlu projelerinde 180 aya 0.79 vade imkanı!

Tahincioğlu yeni başlattığı kampanya kapsamında Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde 180 ay vade, 0.79 faiz oranı ile yatırımcılara avantajlı ödeme fırsatı sunuyor...



Tahincioğlu, Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde yeni kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 180 ay vadeli ve 0.79 faiz oranı ile ödeme fırsatı sunuluyor. Kampaya Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak.

Nidapark Küçükyalı projesinde başlayan yeni kampanya ile yüzde 10 peşinat ödendiğinde banka kredisiz 60 aya 0 faiz veya 1 milyon TL’ye kadar 180 ay 0,79 faiz ile konut sahibi olmak mümkün. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Nidapark İstinye’de başlayan yeni kampanya ile yüzde 40 peşinat ödendiğinde banka kredisiz 60 ay 0 faiz veya 1 milyon TL’ye kadar 180 ay vadede 0,79 faiz fırsatı sunuluyor.

Kağıthane'de inşa edilen ve inşaat çalışmaları devam eden Nidapark Ayyıldız projesinde de peşin alımda yüzde 20 indirim uyulanıyor. Projede  yüzde 25 peşin, yüzde 25 bir sene sonra ve kalan yüzde 50 için banka kredisiz 24 ay 0 faiz imkanı da bulunuyor.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, kampanyaların sektör açısından önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı; "Kampanyalar sektörde önemli bir hareketliliği beraberinde getiriyor. Geçmiş dönemde yapılan toplu kampanyalarda da bunu gördük. Biz de Tahincioğlu olarak elimizi taşın altına koyuyoruz ve sektöre destek vermek amacıyla 180 ay vade ve 0.79 faiz oranı ile bir kampanya başlatıyoruz. Çünkü son 2 ayda sektörde tablonun değiştiğini gözlemliyoruz. 2 yıldır bekleyen talep alıma dönüyor. Stokların erimeye geçtiğini görüyoruz. Konut faizlerinin yüzde 1’in altındaki seyri, projelerimizin yer aldığı lokasyonların yüksek prim potansiyeli ve sunmuş olduğumuz ödeme koşullarının bir arada olması da yatırımcılar için oldukça cazip avantaj sunuyor"

Özcan Tahincioğlu: Mevcut projelerimiz planlanandan daha hızlı ilerliyor

Özcan Tahincioğlu, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Nidapark Kayaşehir projesinde 843 konutun teslimini gerçekleştirdik. Ekonomik sıkıntıların en yoğun yaşandığı dönemde Bağdat Caddesi aksı üzerinde yer alan 12 adet kentsel dönüşüm projesi tamamlandı ve yaşam başladı. Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinin inşaatı planlanandan daha hızlı ilerlemekte. Özcan Tahincioğlu sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına pek çok fırsatı da değerlendiriyoruz. Kartal sahildeki Eczacıbaşı Grubu’na ait 318 bin dönümlük eski seramik fabrikası arazisine Mesa ve Nurol ortaklığı ile hasılat paylaşımlı bir proje gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut. Önümüzdeki dönemlerde bu projelerimizi de hayata geçirmeyi planlamaktayız"


Web: https://www.tahincioglu.com/


Geri Dön