25 / 04 / 2024

Tahincioğlu satış

Tahincioğlu satış

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu’ndan 2021 yılının ilk çeyreğinde yeni proje müjdesi!

2020'yi yenilikler ve başarılarla geçiren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı sene sonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile yılı tamamladı ve 2021'e de yeni proje ile giriyor.

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dükkan satışları devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışta!

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışa çıktı. 

Tahincioğlu satış Haberi

Tahincioğlu satış

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Tahincioğlu, Emlak Konut GYO iştirakiyle yapımı süren Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri en çok satan projeler arasında bulunuyor.

2017 yılında da markalı konut sektörünün lideri olan Tahincioğlu, 429 bağımsız bölümün satışını gerçekleştirerek  631 milyon 556 bin TL’lik ciroya ulaştı. Tahincioğlu 130 bağımsız bölüm ve 140 milyon TL’lik satış gerçekleştirdi. 

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, şirketin ilk 6 aylık dönemindeki performansını değerlendirdi. Tahincioğlu, “2018 yılının ilk yarısını mevcut piyasa koşullarına rağmen satışlar açısından oldukça başarılı geçirdik. Emlak Konut GYO’nun açıkladığı ilk yarı satışlarına göre, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye en çok satan ilk 5 proje arasında yer...