19 / 04 / 2024

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.



Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Tahincioğlu, Emlak Konut GYO iştirakiyle yapımı süren Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri en çok satan projeler arasında bulunuyor.

2017 yılında da markalı konut sektörünün lideri olan Tahincioğlu, 429 bağımsız bölümün satışını gerçekleştirerek  631 milyon 556 bin TL’lik ciroya ulaştı. Tahincioğlu 130 bağımsız bölüm ve 140 milyon TL’lik satış gerçekleştirdi. 

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, şirketin ilk 6 aylık dönemindeki performansını değerlendirdi. Tahincioğlu, “2018 yılının ilk yarısını mevcut piyasa koşullarına rağmen satışlar açısından oldukça başarılı geçirdik. Emlak Konut GYO’nun açıkladığı ilk yarı satışlarına göre, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye en çok satan ilk 5 proje arasında yer aldı. Konut sahibi olmak isteyenlerin yine birinci tercihinin Tahincioğlu olması bizi gururlandırmaya devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Özcan Tahincioğlu, “Çağrı merkezimizi projelerimiz hakkında bilgi almak için 10 binden fazla kişi aradı. Dijital kampanyalarımızda 1,3 milyar erişim sağladık, 2,8 milyon kişi web sitelerimizi ziyaret etti ve 10 bin 600 adet talep topladık. Bu yıl satış ofislerimizi 15 bin 500 kişi ziyaret etti. Bu rakamlar konut sahibi olmak isteyenlerin Tahincioğlu’na duyduğu güvenin en somut göstergesi” ifadelerini kullandı.

Projelerinde çok özel ödeme koşulları ve faiz imkanları sunduklarını söyleyen Tahincioğlu, “Bugüne kadar pek çok kişiyi mülk sahibi yaptık, Tahincioğlu projelerine olan güven her zaman piyasa koşullarının dışında değerlendirildi” dedi. 

 

Nidapark Kayaşehir

Tahincioğlu, Emlak Konut’un ‘Birlikten Güç Doğacak Türkiye Kazanacak’ kampanyasından büyük ilgi gören projesine gelen talepleri karşılamak amacıyla kampanya koşullarını daha da cazip hale getirdi. Projeden ev sahibi olmak isteyenler için minimum %10 peşin, 12 ay sonra %15, 24 ay sonra %15 ara ödemelerle ve 60 ay sıfır faiz ödeme koşulları sunuluyor. 

 

Nidapark İstinye

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark İstinye’de satışlar TL bazında yapılıyor. Projede %5 peşinat, 12 ay sonra %10, 24 ay sonra %10 ara ödemelerle ve 60 ay sıfır faiz avantajıyla satışlar sürüyor. Nidapark İstinye projesi Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor ve her etap kendi sosyal tesisine sahip. 


Geri Dön