25 / 04 / 2024

Tahincioğlu ciro

Tahincioğlu ciro

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörüne canlılık katan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2020 yılının ilk 9 ayında 1 milyar 100 milyon TL ciro elde etti. Özcan Tahincioğlu, sene sonuna kadar 1 milyar 500 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirtti...

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tahincioğlu’ndan 2.5 milyarlık ciro!

Tahincioğlu Gayrimenkul, geçen yıl bin 454 bağımsız birim satışıyla ciroda 2.5 milyar lira ile birinci sırada yerini almayı başarmıştı. 

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. 5 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Tahincioğlu, 5 projeden 10 milyar TL gelir bekliyor!

Tahincioğlu, gayrimenkulde yatırımlarını sürdürüyor. Şehir merkezinden ilk kez Başakşehir’e yönelen şirket, 3 yılda hayata geçireceği 5 projeden 10 milyar liralık satış geliri hedefliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle Silver ödülü aldı!

Tahincioğlu, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde 'İstanbul'u Resmet' projesiyle Silver ödülünü almaya hak kazandı.

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Tahincioğlu’ndan geleceğin mimar ve mühendislerine şantiye!

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Tahincioğlu ciro Haberi

Tahincioğlu ciro

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Tahincioğlu, Emlak Konut GYO iştirakiyle yapımı süren Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri en çok satan projeler arasında bulunuyor.

2017 yılında da markalı konut sektörünün lideri olan Tahincioğlu, 429 bağımsız bölümün satışını gerçekleştirerek  631 milyon 556 bin TL’lik ciroya ulaştı. Tahincioğlu 130 bağımsız bölüm ve 140 milyon TL’lik satış gerçekleştirdi. 

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, şirketin ilk 6 aylık dönemindeki performansını değerlendirdi. Tahincioğlu, “2018 yılının ilk yarısını mevcut piyasa koşullarına rağmen satışlar açısından oldukça başarılı geçirdik. Emlak Konut GYO’nun açıkladığı ilk yarı satışlarına göre, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye en çok satan ilk 5 proje arasında yer...