26 / 04 / 2024

Tahincioğlu projeleri

Tahincioğlu projeleri

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu, Doha’da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na üç nitelikli projesiyle katılım gösterdi. 

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet' projesiyle, Kanada/Toronto'da dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'ta gayrimenkul sektöründe 'yılın pazarlama kampanyası' kategorisinde silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu, Yılın Pazarlama Kampanyası ödülünü aldı!

Tahincioğlu, Kanada/Toronto'da dünyanın pek çok ülkesinden katılımla düzenlene 2015 Stevie International Business Awards ödül töreninden ‘Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde kazandığı Silver ödülü ile döndü.

Tahincioğlu, Silver ödülünü aldı!

Tahincioğlu 'İstanbul'u Resmet' projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'ta gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek. Proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yayılacak. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu'nda ofisin payı yüzde 80'e çıktı!

Nitelikli ofis projeleri üreten Tahincioğlu, bitirdiği Nidakule Göztepe, Nidakule Kozyatağı ve Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam ediyor. Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e ç

Tahincioğlu projelerindeki ofis payını yüzde 80'e çıkarttı!

Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam eden Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e çıktı. Projenin 2016 yılının 2. çeyreğinde tamamlanmasının öngörülüyor.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Tahincioğlu, gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracak!

Bugüne kadar geliştirdiği projelerin toplam değeri yaklaşık 2.5 milyar doları bulan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2015 yılı sonuna kadar gayrimenkule 700 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor...

Tahincioğlu GYO olmak istiyor!

İNŞAAT sektöründe 1,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapan Tahincioğlu, gayrimenkul yatırım ortaklığı olmak için plan yapmaya başladı. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu konuyu değerlendirdi.

Tahincioğlu, GYO olmak istiyor!

İnşaat sektöründe 1,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapan Tahincioğlu, gayrimenkul yatırım ortaklığı olmak için plan yapmaya başladı. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu üç yıl içinde gerçekleştirmeyi planlıyor...

Tahincioğlu 3 yıl içinde gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracak!

Özcan Tahincioğlu, üç yıl içinde gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracaklarını söylüyor. 2 bin 300 dekar alanda meyve üretimi yapan grup, her yıl 2 bin dekar arazi alarak tarımda büyümek istiyor

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle Silver ödülü aldı!

Tahincioğlu, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde 'İstanbul'u Resmet' projesiyle Silver ödülünü almaya hak kazandı.

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Tahincioğlu’ndan geleceğin mimar ve mühendislerine şantiye!

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Tahincioğlu projeleri Haberi

Tahincioğlu projeleri

Tahincioğlu, inşaat sektöründe büyük çaplı karma projeleriyle biliniyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Kayaşehir, Küçükyalı, İstinye ve Kağıthane'de devam etmekte olan dört projelerine 10,3 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söylüyor.

İnşaat sektöründe büyük çaplı karma kullanım projeleriyle öne çıkan Tahincioğlu, piyasaların durgun olduğu şu günlerde dört şantiyede inşaatlara ve satışa devam ediyor. Başakşehir'de yer alan Nidapark Kayaşehir projesinde dairelerin satışını ve teslimlerini tamamlayan şirket, alışveriş ve ticaret alanlarının inşaatını sürdürüyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ile projelerini ve sektörü konuştuk:

Devam eden projelerinizden ve yatırım büyüklüklerinden bahseder misiniz?

Nidapark Kayaşehir projemizin toplam büyüklüğü yaklaşık 1,1 milyar TL. Emlak Konut GYO güvencesiyle projelendirdiğimiz Nidapark İstinye'nin toplam büyüklüğü ise 5 milyar TL'yi buluyor. Nidapark Küçükyalı'nın büyüklüğü yaklaşık...