23 / 04 / 2024

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu, Doha’da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na üç nitelikli projesiyle katılım gösterdi. 




Tahincioğlu fuarda, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerini görücüye çıkardı. 

 

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu fuar hakkında açıklamalar yaptı. Özcan Tahincioğlu şunları söyledi; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da uluslararası arenada pek çok organizasyonda yerimizi alacağız. Sektörümüz için bu organizasyonlar birer fırsat, bizler de bu fırsatları değerlendirerek, yeni yatırımcılar ve müşterilerle bir araya geliyoruz. Ülkemizin gücü, yatırım potansiyeli ve vizyonunu göstermek adına bu fırsatları değerlendiriyoruz. Tahincioğlu olarak, sektör olarak bu tür işbirliklerin ülke kalkınmasına önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz” dedi. 

 

Expo Turkey by Qatar'ın gerek Türkiye Katar ekonomik ilişkileri açısından gerekse bölgede faaliyet gösteren yatırımcılar için çok etkili bir fuar olduğunuda sözlerinde dikkat çeken Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Türkiye ekonomisine değer kattığımız projelerimizle yurtdışında gerçekleşen pek çok organizasyonda yerimizi almaya ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Yepyeni projelerimizle de bu değeri büyütmek için çalışıyoruz” diyerek açıklamalarda bulundu.


Geri Dön