25 / 04 / 2024

Tahincioğlu GYO olmak istiyor!

Tahincioğlu GYO olmak istiyor!

İNŞAAT sektöründe 1,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapan Tahincioğlu, gayrimenkul yatırım ortaklığı olmak için plan yapmaya başladı. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu konuyu değerlendirdi.



İNŞAAT sektöründe 1,5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yapan Tahincioğlu, gayrimenkul yatırım ortaklığı olmak için plan yapmaya başladı. Bunu üç yıl içinde gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Sinpaş, Akfen gibi halka arz olan yatırım ortaklığı şirketlerinin daha verimli, daha kazandıran bir şirket haline dönüştüklerini görüyorum. Biz de bu alanda olmak istiyoruz." dedi. Eski Kent Gıda'nın sahibi olan Tahincioğlu Gayrimenkul, özellikle İstanbul'un Anadolu yakasında ofis projelerine yoğunlaşmış durumda.

Nidakule Alaşehir'deki 190 ofisin satışına metrekaresi 5 bin 500 lira artı KDV ile başlayan şirketin, Göztepe'de, Kozyatağı'nda, Levent'te, Yenisahra'da, Çengelköy'de gerçekleştirdiği ve planladığı projeleri bulunuyor. Bu sene iki projenin daha tanıtımını yapacaklarını açıklayan Özcan Tahincioğlu, satışlardan memnun olduklarını söyledi. 


Ticari Hayat


Geri Dön