26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 



Markalı konut üreticilerinden 2022 yılı için yeni yatırımlarda atak başladı. Talepteki fazlalığı ve arzdaki yetersizliği fark eden sektör temsilcileri 2022'yi üretim senesi olarak belirtti. Konut üretiminde atağa geçen üretici şirketlerden biri de Tahincioğlu oldu. Geçtiğimiz seneyi 3.8 milyar Türk Lirası tutarında ciroyla tamamlayan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu, "Biz Tahincioğlu olarak 2021 yılına çok güçlü bir giriş yaptık ve tüm yıl özveri ile çalışarak hedeflerimizin ötesinde çok iyi bir yıl geçirdik. Geride bıraktığımız yılda, müşteri beklentilerini karşılayan projelerimizle toplam 3,8 milyar TL değerinde satış gerçekleştirdik. Geçen yıl Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle proje geçekleştiren gayrimenkul firmaları arasında Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerimiz ile toplamda 2,8 milyar TL’lik bağımsız bölüm satış hasılatı elde ettik ve bu kapsamda 2021 yılında en çok satış gerçekleştiren firma olduk. 2021’de 1.000 bağımsız bölüm teslim ettik, 2022’de teslimlerimiz devam edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul den 4 yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiğimiz Anadolu Yakasının en güzel semtlerinden biri olan Küçükyalı’da, denize karşı konumlandırılmış adalar manzarasıyla ev sahipleri ve yatırımcılara bambaşka bir deneyim sunan ve Anadolu yakasının en büyük karma kullanımlı projelerinden biri olan 2 bin 250 ünitelik Nidapark Küçükyalı’da Kınalı, Sedef ve Burgaz olmak üzere 3 etabın içinde toplam 1.000 konutun
teslimlerini tamamladık.

Emlak Konut ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Nidapark İstinye projesinde birinci etap olan Panaroma etabının satışlarını tamamladık, ikinci ve üçüncü etapların satışı devam etmekte. 2022’nin ilk çeyreğinde teslim edilecek olan Nidapark İstinye Panorama etabı, lüks bir yaşamın sınırlarını yeniden çizerken, 48 bin metrekarelik park alanı ve az katlı rezidans konseptiyle doğaya yakın, çevre dostu bir yaşam sunuyor. Kâğıthane’de yer alan karma projemiz Nidapark Ayyıldız ise 2022 yılının ilk çeyreğinde teslimi tamamlanmış olacak. Uzun zamandır merakla beklenen, İstanbul’un en güzel semtinde Çengelköy’ün merkezinde konumlandırdığımız boğazın, tarihin ve doğanın tam ortasında yer alan Nidapark Çengelköy projemizin temel atma törenini 2021’de gerçekleştirerek satışa sunduk. Projeye olan ilgi ve talepten çok memnunuz ve şu anda projemizin yüzde 60’ının satışlarını tamamlanmış durumda.

Projelerimiz, kaliteli yaşam vaadimizin yanında iyi bir yatırım aracı olarak da müşterilerimizi memnun ediyor. Yüksek oranda değer kazanmaya devam eden Nidapark Küçükyalı projemizden lansman döneminde ev alan müşterilerimizin evlerinin değeri bugün yüzde 532 oranında (beş katı) arttı. Aynı şekilde Nidapark
İstinye projemiz de şu anda %466 (dört buçuk katı) oranında değerlendi ve çok yakında Panorama etabı teslim edildiğinde bu oran daha da artacak. Aynı dönemde dövizdeki artışın %275 olduğu düşünülürse
projelerimiz dövizin iki katı oranında değerlendi. Yani döviz getirisini ikiye katladı. Nidapark Çengelköy’ün ise hem Tahincioğlu kalitesiyle ve modern mimarisiyle, hem de bölgedeki son büyük parsel olması sebebiyle, boğaz bölgesinin ortalamasının üzerinde prim yapacağını öngörüyoruz" açıklamalarında bulundu. 

BODRUM VE GÖCEK

2022'de 4 yeni proje için start vereceklerine dikkat çeken Özcan Tahincioğlu, İstanbul’da Küçükyalı ve Ataşehir'i adres olarak belirlerken, seçtikleri diğer yerlerin de Bodrum ve Göcek olduğuna vurgu yaptı. Yeni yatırımları kapsamında, projelendirmeden yer şeçimine kadar pek çok unsurda  değişen gereksinimleri ve talepleri göz önünde bulundurarak adım attıklarının altını çizen Özcan Tahincioğlu, “Balkonlu, bahçeli ve teraslı konutlara olan ilgi pandemi sürecinde gözle görülür biçimde artış gösterdi. Bu süreçte evde geçen zamanın artması, tüketicilerin konut ihtiyaçlarını da değiştirdi. Açık alanı geniş olan projeler gerek aileler gerekse yalnız yaşayan insanlar tarafından tercih sebebi oldu. Tahincioğlu olarak biz de yeni projelerimizde değişen yaşam alışkanlıklarını göz önünde tutuyoruz. Gerek İstanbul Küçükyalı ve Ataşehir’deki gerekse Bodrum ve Göcek’teki projelerimizde yeni normal düzene uygun, ferah yaşam alanı sunan, evinde hem iş hem de sosyal hayatını rahatlıkla yönetebilecekleri, nitelikli konut tipleri geliştiriyoruz. 2022’de satışa çıkacak yeni projelerimizin değeri 4 milyar TL olacak” açıklamasında bulundu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul den 4 yeni proje!

1 milyon 300 bin metrekare büyüklüğündeki bölgede ve toplamda dokuz şantiyede inşaat işlerinin devam ettiğine dikkat çeken Özcan Tahincioğlu, konut teslimlerini ise bu senede sürdürdüklerinin altını çizdi. 

Özcan Tahincioğlu, gayrimenkul sektörüne ve projelerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Gerek sektörümüz gerekse ülke ekonomisi açısından 2022 yılı için beklentilerimiz olumlu. Konut
maliyetlerindeki artışın devam etme eğiliminde olması bir risk olarak karşımızda durmasına rağmen, döviz
yatırımı bulunan yerli ve yabancı yatırımcıların, döviz pozisyonundan çıkarak gayrimenkule yönelmeye
başlaması ve kira bedellerindeki hızlı yükselişler, bu riskin fazlasıyla bertaraf edilebileceğini ve sektör
açısından iyi bir yıl olabileceğini gösteriyor.

Ayrıca konut fiyatlarının artacağı yönündeki beklentiler de yatırımcıların konuta ilgisini arttırıyor.
Gayrimenkul sektörünün 2022 yılında hareketlenmesini bekliyoruz. Hareketlenme ile birlikte yeni projelere
ilgi ve talep de artacaktır. Gayrimenkul her ortamda olduğu gibi bugünkü ekonomik ortamda da en
güvenilir yatırım aracıdır. Pandeminin etkisinin azalmasına bağlı olarak normalleşmenin ekonomimiz
üzerindeki olumlu etkisi ve piyasalardaki dalgalanmaların azalmasıyla güven ortamı büyüyecek, yatırımlar
artacak, böylece daha sürdürülebilir büyüme oranlarına erişebileceğimizi düşünüyorum."

Tahincioğlu Gayrimenkul den 4 yeni proje!

Göcek’in ilk markalı lüks konut projesini hayata geçiren Tahincioğlu, Nidapark Göcek projesinde ön satışları 2022'nin ilk çeyreğinde başlatmayı planlıyor. Nidapark Göcek projesi kent kalabalığından uzaklaşmak isteyen kişilerin özlem duyduğu, geniş bahçesi olan, özel havuzu bulunan müstakil villaları, iç avlusu ve yerden ısıtma sistemiyle dört mevsim hayat imkanı sunarken, sosyal tesisi, spor salonu, sauna, pilates ve buhar odası gibi sosyal alanları da kent yaşamını aratmıyor.

Megakent İstanbul dışındaki lüks konut projelerini Bodrum’da sürdürecek olan Tahincioğlu, 2022'de Bodrum’da 4 mevsimi doyasıya yaşamak isteyen kişiler için ayrıcalıklı yeni projeler için start verecek. 

Göcek’in ilk markalı lüks konut projesini hayata geçiren Tahincioğlu, Nidapark Göcek projesinde ön satışları 2022'nin ilk çeyreğinde başlatmayı planlıyor. Nidapark Göcek projesi kent kalabalığından uzaklaşmak isteyen kişilerin özlem duyduğu, geniş bahçesi olan, özel havuzu bulunan müstakil villaları, iç avlusu ve yerden ısıtma sistemiyle dört mevsim hayat imkanı sunarken, sosyal tesisi, spor salonu, sauna, pilates ve buhar odası gibi sosyal alanları da kent yaşamını aratmıyor.

Megakent İstanbul dışındaki lüks konut projelerini Bodrum’da sürdürecek olan Tahincioğlu, 2022'de Bodrum’da 4 mevsimi doyasıya yaşamak isteyen kişiler için ayrıcalıklı yeni projeler için start verecek. 

Tahincioğlu Gayrimenkulün 2022'de start vermeyi öngördüğü 3'üncü projesi ise megakent İstanbul’da, kentin merkezinde, iş, eğitim, sosyal hayatın ve sağlık imkanlarının içinde Ataşehir’de inşa edilecek. Butik ve prestijli bir yaşam alanı şeklinde tasarlanan projede özellikle kentin göbeğinde ancak ferah konutlarda yaşamak isteyen kişilere hitap edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul den 4 yeni proje!

Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı Mercan  projesiyle adalar manzaralı sadece teraslı ve 4 oda 1 evlere ve ticari birimlere yer verilen ayrıcalıklı lokasyonuyla farklılık gösteren özel bir projeyi hayata geçirecek.

Özcan Tahincioğlu, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: 

“Yeni yılda değişen talep ve ihtiyaçlara öncelik vererek sektörün gelişimine yön veren projelere
odaklanacağız. Balkonlu, bahçeli ve teraslı konutlara olan ilgi pandemi sürecinde gözle görülür biçimde artış gösterdi. Bu süreçte evde geçen zamanın artması, tüketicilerin konut ihtiyaçlarını da değiştirdi. Açık alanı geniş olan projeler gerek aileler gerekse yalnız yaşayan insanlar tarafından tercih sebebi oldu. Tahincioğlu olarak biz
de yeni projelerimizde değişen yaşam alışkanlıklarını göz önünde tutuyoruz. Gerek İstanbul Küçükyalı ve
Ataşehir'deki gerekse Bodrum ve Göcek’teki projelerimizde; yeni normal; düzene uygun, ferah yaşam alanı
sunan, evinde hem iş hem de sosyal hayatını rahatlıkla yönetebilecekleri, nitelikli konut tipleri geliştiriyoruz.
2022’de satışa çıkacak yeni projelerimizin değeri 4 milyar TL olacak.

Yıllardır ofis yönetim hizmetlerimizi sürdüren Meta Gayrimenkul Yönetim’in yanında, 2021 yılı itibari ile “Ve Gayrimenkul”, “Nidapark Gayrimenkul” ve “Tahincioğlu Yönetim ve Hizmet” adı altında 3 yeni şirketimizle, gayrimenkul sektöründeki hizmetlerimizi genişletiyoruz ve projelerimizde ev alan müşterilerimizin memnuniyetini sağlarken onlarla bağımızı güçlendiriyoruz. Ve Gayrimenkul, orta ve uzun vadeli yaşamaya hazır eşyalı ev kiralama hizmeti sunarken, Nidapark Gayrimenkul, ikinci el satış ve kiralama işlerinde müşterilerimize kalite, hız ve güvenli hizmet vadediyor. Tahincioğlu Yönetim ve Hizmet ile ise Tahincioğlu konut projelerinin, geniş çapta yönetim ve hizmetlerinin sorumluluğunu üstleniyoruz ve sürdürülebilir kaliteye imza atıyoruz”

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!


Geri Dön