16 / 04 / 2024

Tahincioğlu İstanbul projeleri 2022

Tahincioğlu İstanbul projeleri 2022

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dükkan satışları devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme şartları!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ödeme şartları kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti lansmanı 5 Ekim'de!

Tahincioğlu, 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul’un prestijli semti ve şehrin yeni gözdesi Bomonti’de hayata geçirdiği yeni projesi Nidapark Bomonti’yi tanıtacak.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu son fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesi, rezidans, mağaza ve ofislerden oluşuyor. Projede ön satışlar yapılıyor...

Tahincioğlu İstanbul projeleri 2022 Haberi

Tahincioğlu İstanbul projeleri 2022

Markalı konut üreticilerinden 2022 yılı için yeni yatırımlarda atak başladı. Talepteki fazlalığı ve arzdaki yetersizliği fark eden sektör temsilcileri 2022'yi üretim senesi olarak belirtti. Konut üretiminde atağa geçen üretici şirketlerden biri de Tahincioğlu oldu. Geçtiğimiz seneyi 3.8 milyar Türk Lirası tutarında ciroyla tamamlayan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu, "Biz Tahincioğlu olarak 2021 yılına çok güçlü bir giriş yaptık ve tüm yıl özveri ile çalışarak hedeflerimizin ötesinde çok iyi bir yıl geçirdik. Geride bıraktığımız yılda, müşteri beklentilerini karşılayan projelerimizle toplam 3,8 milyar TL değerinde satış gerçekleştirdik. Geçen yıl Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle proje geçekleştiren gayrimenkul firmaları arasında Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerimiz ile toplamda...