19 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul'den iki yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den iki yeni şirket!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki yeni şirket kurdu...



Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık ve Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim Şirketi isimli iki yeni şirket kurdu. 

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık, hem Tahincioğlu Gayrimenkul’ün mevcut portföyündeki tüm müşterilerine,  hem de sektörde kurumsal hizmet beklentisi olan diğer projeler ve müşteriler için ikinci el satış, kiralama ve danışmanlık hizmeti verecek. Şirketle, sektörde önemli bir talebi karşılanması hedefleniyor. Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık şirketinde Mustafa Çakmak Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Aykut Celeb ise Genel Müdür olarak görev yapıyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesinde hayat bulan Multi Evler'in lansmanında önemli açıklamalarda bulundu. Tahinoğlu, yeni kurulan şirketlere ilişkin şunları söyledi: 

"Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için iki yeni şirket ile çalışmalarını sürdürüyor.

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık, hem Tahincioğlu Gayrimenkul’ün mevcut portföyündeki tüm müşterilerine,  hem de sektörde kurumsal hizmet beklentisi olan diğer projeler ve müşteriler için ikinci el satış, kiralama ve danışmanlık hizmeti sunacak. Seneler içinde edinilmiş birikim ve tecrübenin bir sonucu olarak ortaya çıkan şirket, sektörde önemli bir talebi karşılayacağına inanıyoruz. Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık firmamızda Mustafa Çakmak Yönetim Kurulu Başkanı olarak , Aykut Celeb ise Genel Müdür olarak görev alıyor.

Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim şirketi ise; ilk olarak Tahincioğlu konut projelerinin her türlü yönetim ve hizmet ihtiyaçlarının karşılayacak, ileride ise diğer konut projelerine de kurumsal yönetim hizmeti sunabilecek. Tek bir telefon ile destek alınabilecek hizmetler arasında; tesis yönetimi, güvenlik, temizlik, bina bakım, teknik destek, vale, bellboy, resepsiyon, mimari çizim gibi uzmanlıklar yer alıyor. Tahincioğlu Yönetim ve Hizmet firmamızda da Mustafa Çakmak Yönetim Kurulu Başkanı, Niyazi Eyilikbilir ise Genel Müdür olarak çalışmalarına devam etmektedir."

Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!


Geri Dön