29 / 03 / 2024

Tahincioğlu yeni projeler

Tahincioğlu yeni projeler

2020'yi yenilikler ve başarılarla geçiren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı sene sonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile yılı tamamladı ve 2021'e de yeni proje ile giriyor.

Tahincioğlu’ndan 2.5 milyarlık ciro!

Tahincioğlu Gayrimenkul, geçen yıl bin 454 bağımsız birim satışıyla ciroda 2.5 milyar lira ile birinci sırada yerini almayı başarmıştı. 

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market yerine ofis yapacak!

Metro Marketler için bir bir inşaat firmalarıyla anlaşan Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı Metro Grossmarket yerine ofis ve karma kullanımlı Metro Market için anlaştı...

Tahincioğlu Kayaşehir'de konut inşa edecek!

Lüks ofis ve konut projeleriye adından söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Tahincioğlu Başakşehir'e "Nidapark Kayaşehir" projesiyle mi gelecek? İşte detaylar...

Tahincioğlu, gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracak!

Bugüne kadar geliştirdiği projelerin toplam değeri yaklaşık 2.5 milyar doları bulan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2015 yılı sonuna kadar gayrimenkule 700 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor...

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya projesinde ön talep dönemi başladı. Projede 204 konut yer alıyor. 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu yeni projeler Haberi

Tahincioğlu yeni projeler

Pandemi dönemine rağmen geçmiş senelerdekibaşarısını sürdüren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı yıl sonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon TL’lik bir satış rakamı ile 2020 yılını tamamladı. 2020' de de sektör liderliğini sürdüren Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye Projelerinin yanında 2021 yılına yeni hedeflerle giriyor. 

2020 yılını masaya yatıran ve 2021 yılı hedeflerini açıklayan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile birlikte ülkemizde de tüm sektörlerin oldukça zorlandığı bir yılı geride bıraktık. Umarım 2021 yılı ülkemiz ve insanlık için umut verici bir yıl olur. Biz Tahincioğlu olarak sektörün lider kuruluşu olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle bu değişim ve dönüşüme hızla adapte olup, çözümler üretmeye çalıştık. 2020 yılı içerisinde; Türkiye’de...