24 / 04 / 2024

TAKDER ve İZODER panel

TAKDER ve İZODER panel

Türk Akustik Derneği ve Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği işbirliği ile İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde ''Gürültünün Hayatımıza Yansımaları” başlığında panel gerçekleşti.

0.99 faizli ve 60 ay vadeli krediyle herkes kazanacak! İşte ayrıntılar...

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, yüzde 0,99 faizli, 60’a kadar uzun vadede finansman çözümünün sağlandığı yalıtım kredisi kapsamında, her sene 300 bin dairenin yalıtılması halinde 5 sene sonunda toplam milyar metreküp doğalgaz tasarruf edilm

Binalar enerji verimli ve çevre dostu inşa edilmeli!

Avrupa Komisyonu’nun Yeşil Mutabakat kapsamında uygulanacak düzenlemelere ve emisyon hedeflerine ilişkin konuşan İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda yalıtımla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Yazlık evlerde ısı ve su yalıtımıyla enerji tasarrufu!

Koronavirüs sebebiyle büyük şehirlerde yaşayanların mevsim itibarıyla yazlık evlere yöneldiğini belirten İZODER, yazlık binaların ısı ve su yalıtımla  uygulamalarıyla hem yaza hem de kışa hazır hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Demir ve betonu koruyan su yalıtımına sahip binalarla depreme hazırlıklı olmalıyız!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, Manisa'da yaşanan depremden sonra açıklama yaptı. Pelesen, "Can ve mal güvenliğini sağlayabilmek için alınması gereken en temel önlemlerin başında uzun ömürlü ve depreme dayanıklı binalar inşa etmek geliyor" dedi...

Isı ve su yalıtımı pazarının büyüklüğü 20 milyar liraya ulaştı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, 2018'de hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğünün 12 milyar lira, su yalıtımı pazarının büyüklüğünün ise 7,6 milyar lira seviyesinde gerçekleştiğini söyledi.

Binalarda yangından korunmak ve kurtulmak için acil önlem almalıyız!

İZODER, 25 Eylül-1 Ekim ‘Yangından Korunma Haftası’ kapsamında açıklama yaptı. İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Binalarda yangından korunmak ve kurtulmak için acil önlem almalıyız" dedi...

Uzun ömürlü ve depreme dayanıklı binalar inşa edilmeli!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Başkanı Levent Pelesen, "Türkiye'de can ve mal güvenliğini sağlayabilmek için alınması gereken en temel önlemlerin başında uzun ömürlü ve depreme dayanıklı binalar inşa etmek geliyor" dedi..

​İZODER: Depreme karşı güvenli ve nitelikli binalar inşa etmeliyiz!

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada İZODER , Türkiye’de, güvenli ve nitelikli binaların sayısının hızla artırılması gerektiğine dikkat çekiyor..

Sağlıklı ve güvenli evlerde yaşamak herkesin hakkı!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, 13 Ekim Dünya Konut Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Pelesen, ''Sağlıklı ve güvenli evlerde yaşamak herkesin hakkı'' dedi.

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

Kartal'da Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli düzenlendi!

Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yangın yalıtımında öncelik korunmak ve kurtulmak!

Yalıtım konusunda kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaç edinen İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), yangında önceliğin korunmak ve kurtulmak olduğuna dikkat çekti

TAKDER ve İZODER panel Haberi

TAKDER ve İZODER panel

‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ kapsamında, TAKDER ve İZODER işbirliği ile İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde öğretim üyeleri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen panelde, gürültünün hayatımıza etkileri masaya yatırıldı.


Dünya çapında, insanların sağlık ve refahı için gürültü farkındalığını arttırmak amacıyla, ilk kez 1996 yılında başlatılan ve her yıl Nisan ayında bir Çarşamba günü gerçekleştirilen ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ kapsamında; Türk Akustik Derneği– TAKDER ve Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği–İZODER işbirliği ile “Gürültünün Hayatımıza Yansımaları” başlığı altında bir panel gerçekleştirildi.


Amaç farkındalık yaratmak



26 Nisan Çarşamba günü İTÜ Taşkışla’da düzenlenen etkinlik, TAKDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sevtap Yılmaz, İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen’in konuşmalarıyla başladı. ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ organizasyonu ile ana amaçlarının gürültü konusunda farkındalık yaratmak olduğuna dikkat çeken TAKDER Yönetim...