19 / 04 / 2024

talas dönüşüm

talas dönüşüm

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.

Talas'tan başlatılan dönüşümün ikincisi gerçekleşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 4 ay önce başlattığı kentsel dönüşüm projesi Kayseri'de yine Talas'ta devam ediyor. Kentsel dönüşüm projesinin ikincisi yine aynı bölgede hayata geçirilecek...

Talas'ta kentsel dönüşümün önü açıldı!

Talas Belediyesi tarafından daha önce ilçe merkezini kapsayan ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, şimdi de kentsel dönüşümün ve yukarı mahallelerin yer aldığı ikinci etap imar revizyonu çalışmaları yapılıyor.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm kararı!

Kayseri Talas ilçesine bağlı Erciyes Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararı alındı. Kentsel dönüşüm kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Talas'ta kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları başladı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kentsel Dönüşüm ve İmar Revizyon planıyla ilgili vatandaşları bilgilendirme toplantısı yaptı. Başkan Palancıoğlu, imar çalışmalarında son aşamaya gelindiğinin yakında birçok yerde kentsel dönüşümün başlayacağının müjdesini verdi.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm mağduru olundu!

Yeni Haber Kayseri Gazetesi köşe yazarı olan recep Bulut bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. İşte o haber...

Mardin ve Kayseri'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, riskli alan ilan edilen Kayseri'ye bağlı Kocasinan Talas ilçeleri ve Mardin'e bağlı Yeşilli ilçesinde bazı bölgelerde kentsel dönüşüm uygulanacak.

Özerler İnşaat, Talas'ta 2. dönüşüm projesine başlıyor!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Özerler İnşaat'ın Talas'ta yapacağı büyük kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Talas'ta yapılacak dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.

Özerler İnşaat Talas'ta ikinci kentsel dönüşüm projesini başlatıyor!

Kayseri'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Talas'ta ikinci büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Özerler İnşaat'm Talas'ta yapacağı büyük kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Talaş Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu gazetemiz aracılığıyla ilçe sakinlerine müjde vererek, "Kentsel Dönüşümün, ihalesi yapıldı, planlama yapıyoruz" diye konuştu.

Talas'taki kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı!

Kayseri'nin en önde gelen inşaat şirketlerinden birisi olan Özerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas'ta yapacakları kentsel dönüşüm projesi ile Kayseri'nin inşaat sektörüne yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas'ta katıldığı Gençlik Şöleni'nde AK Parti'nin sadece bir parti değil bir dava olduğunu belirtti. Özhaseki, Hacılar'da gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Toplantısı'na da katıldı.

Özerler İnşaat'tan Kayseri Talas'a kentsel dönüşüm projesi!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talaş ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarında ki yerini de alıyor.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Talas ilçesinde büyük bir kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceklerini açıkladı. Kayseri'nin birçok bölgesinde inşaatlar yapan Özerler İnşaat, kentsel dönüşüm çalışmalarındaki yerini de alıyor.

talas dönüşüm Haberi

talas dönüşüm

Özerler İnşaat'ın Talas'ta yapacağı büyük kentsel dönüşüm projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Özel bir restoran ta yapılan tanıtım toplantısına Talaş halkının ilgisi büyük olurken, yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bilgiler verildi. Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer ve ekibi yapacakları proje hakkında bina sakinlerine bilgiler verdi. Toplantının açılış konuşmasında yeni proje hakkında bilgiler veren Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, kaliteden asla taviz vermediklerini belirterek, "Bundan sonrada Allahın izniyle yaptığımız projelerde kaliteden ödün vermeyeceğiz. Allaha çok şükür ki Cuma Özer ve Özerler İnşaat Şirketi olarak şuana kadar altına imza attığımız hiçbir işi yarım bırakmadık. Sizlerin güveni ve Allahın yardımı ile Talas'ta en güzel kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceğiz. Biz sizler için sadece konut imal etmiyoruz, ailelerinizle...