19 / 04 / 2024

Tamara Ecclestone ev

Tamara Ecclestone ev

Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone 125 milyon dolar değerindeki evine taşındı

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ulutaş tarafından kuruldu.

Petra Ecclestone Los Angeles'taki evini rekor fiyatına sattı!

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un 30 yaşındaki kızı Petra Ecclestone, Los Angeles'taki evini 107 milyon dolara sattı.

Tamara Gayrimenkul Tekstil Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Gayrimenkul Tekstil Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelikli tarafından kuruldu.

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eıcı Enerji Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamara Rud ve Ruhan Konsol ortaklığında kuruldu. 

Petra Stunt'tan James Stunt'a 341.1 milyon TL'lik ev davası!

Formula 1 başkanı ve CEO’su Bernie Ecclestone'un kızı Petra ve damadı James Stunt boşanma davası açtı. Petra, James'in Londra'daki 341.1 milyon TL'lik evi için dava açtı.

Tamara Ecclestone: 57 odalı evimin 4 odasını kullanıyorum!

Dünyanın en zengin adamlarından Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone Londra'da 57 odalı malikanede yaşıyor. Ecclestone, Yaşadığı malikaneyle ilgili itirafta bulundu..

Petra Stunt'ın Los Angeles'taki malikanesi 200 milyon dolara satışta!

Formula 1 patronu milyarder Bernie Ecclestone'un kızı Petra Stunt, Los Angeles'ın en büyük ve pahalı evi olarak anılan 123 odalı muhteşem "The Manor" adlı malikanesini satışa çıkardı.

F1 yeniden İstanbul Park'a gelebilir!

Türkiye’nin yeniden Formula 1’in yarış takvimine girmesi için çalışmaların hızlandığını anlatan İstanbul Park’ın işletmecisi Vural Ak, F1’in patronu Bernie Ecclestone'nin İstanbul'un olmasını çok istediğini söyledi.

Tamara Ecclestone malikanesini hayvanat bahçesine çevirdi!

Formula 1'in patronunun kızı Tamara Ecclestone (30), kızı Sophia'nın ilk doğum günü için inanılmaz bir parti hazırladı. Tamara süper lüks malikanesini, henüz etrafta ne olup bittiğini pek de anlamayan kızı için hayvanat bahçesine çevirdi.

Tamara Ecclestone’un malikanesi Londra'nın en lüks caddesinde yer alıyor!

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

Tamara Ecclestone’un 57 odalı malikanesinin içi görüntülendi!

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

Milyon dolarlık evler!

Sözcü Gazetesi bugünkü sayısında Dünya'nın en pahalı evlerine yer verdi. Milyon dolarlık evler adlı haberde Bernie Ecclestone’un, Tiger Woods'un, Oprah Winfrey'in Will Smith'in evlerine yer verildi...

Walt Disney'in malikanesini Tamara Eccstone satın alacak!

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone, Walt Disney'in Kaliforniya'nın bir malikanesini satın almak istiyor...

Tamara Ecclestone ev Haberi

Tamara Ecclestone ev

İngiltere'nin en zengin dördüncü adamı olan Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone 12 yatak odalı evine taşındı. 125 milyon dolar değerindeki ev Bel Air'de yer...