25 / 04 / 2024

TANAP hangi illerden geçecek

TANAP hangi illerden geçecek

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak 9.5 milyar dolarlık TANAP'ta ilk boru toprağa indirildi. Türkiye, Avrupa enerji güvenliğinde kilit ülke konumuna yükselecek

Yabancılar Ocak'ta en çok bu illerden ev aldı! İşte o liste...

TÜİK'in son açıkladığı rakamlara göre yabancılara yapılan konut satışları ocak ayında bir yılda yüzde 50.5 azaldı ve 2 bin 61 oldu. Peki yabancılar Ocak 2024'te en çok hangi illerden ev aldı? 

Yeni Evim Kampanyası'na en çok başvuru hangi illerden geldi? 

Yeni Evim Kampanyası'na en çok başvuru yapılan bölge belli oldu. İşte ayrıntılar ve rakamlarla Yeni Evim Kampanyası...

Yabancılar Türkiye’de hangi illerden ev alıyor?

TÜİK’in verilerine göre yabancılara konut satışı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 92 artış kaydederek ile 3 bin 321 oldu. Verilere göre en çok Iraklı ve İranlı'lar Türkiye’de mülk ediniyor.

Yüksek hızlı tren hangi illerden geçecek?

Türkiye’nin, Avrupa’nın 6’ncı, dünyanın 8’inci Yüksek Hızlı Tren (YHT) işletmecisi konumuna geldiğini belirten Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Edirne’den Kars'a kadar YHT ile ulaşım hedeflediklerini söyledi. İşte o iller ve projeler...

Konut Satış İstatistikleri Eylül 2016!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), geçtiğimiz Eylül ayında kaç konut satıldığını, hangi illerden ne kadar satış gerçekleştiğini açıkladı. İşte konut Satış İstatistikleri Eylül 2016..

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

Yabancı yatırımcılar en çok hangi illerden konut aldı?

Konutder İcra Kurulu Üyesi ve Soyak Holding CEO'su Dr. Çamlıbel,yabancıların konut alımı için Türkiye'de en çok tercih etiği illeri de sıraladı.

Yeni YHT hatları hangi illerden geçecek?

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor. Birçok şehri ilgilendiren çalışmalar hızlanacak. Bu illerde yaşayanlara YHT müjdesi. İşte yeni güzergahlar...

TANAP boruları hangi firmalardan?

Azerbaycan'daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

TANAP boru hattı inşaatını hangi firmalar yapacak?

Azerbaycan’daki Şahdeniz II sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) kara kesimi boru hattı inşaatını gerçekleştirecek firmalar belirlendi.

Hangi illerden kentsel dönüşüm için talep gelmedi?

Başbakan Erdoğan'ın önceki yıl 5 Ekim'de ülke genelinde başlattığı kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir'de çalışmalar yoğun devam ederken, bazı illerden dönüşüme talep gelmedi...

Haziran ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı her ay hangi verginin ödenmesi gerektiğine ilişkin olarak vergi takvimi yayımlıyor. Peki 2014 yılı Haziran ayında hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi 2014..

TANAP için erişim kontrol sistemi kurulacak!

Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşımayı amaçlayan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında güvenlik için teknolojinin sağladığı son olanakların kullanılacağı bildirildi...

TANAP hangi illerden geçecek Haberi

TANAP hangi illerden geçecek

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak 9.5 milyar dolarlık Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) temeli Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili'nin katılımıyla Kars'ta atıldı. İlk boru yer altına indirildi. 


ALTERNATİFİ YOK 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temeli atılan TANAP'ın güzergah ve hedefiyle ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Bu proje başka hiçbir projenin alternatifi olmadığı gibi, bu projeye alternatif başka bir proje de yoktur" dedi. TANAP'ın özgün bir proje olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Bu projeye Azerbaycan'dan, Gürcistan'dan, Türkiye'den ziyade tüm Avrasya'nın ihtiyacı var. Bu projenin ekonominin yanında barışa sağlayacağı katkı da çok önemlidir" diye konuştu. Türkiye-Gürcistan sınırı olan Türkgözü'nden girecek gaz, Kars'ın Selim ilçesinden başlayacak boru hattı ile Edirne'nin İpsala ilçesinden...