19 / 04 / 2024

TANAP kaç ilden geçecek

TANAP kaç ilden geçecek

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak 9.5 milyar dolarlık TANAP'ta ilk boru toprağa indirildi. Türkiye, Avrupa enerji güvenliğinde kilit ülke konumuna yükselecek

Euro kurunda sınırlı yükseliş sürüyor! Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru

Dolar/TL kuru tarihi zirvelerinde yatay seyrederken piyasalarda Hazine ihaleleri ve 10 ilden oluşan depremin etkileri izleniyor. Euro/TL kurunda ise sınırlı yükseliş  devam ediyor. Euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru son dakika...

Tapu satışı başka ilden yapılır mı?

Başka ilden tapu almak isteyenler ancak şehir değiştirmeye vakti olmayanlar işlemlerini nasıl halledebileceğini sorguluyor. Peki, tapu satışı başka ilden yapılır mı?

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

TOKİ 50 bin konut projesine hangi ilden kaç başvuru geldi?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına başvurular bugün sona eriyor. Peki TOKİ 50 bin konut projesine hangi ilden kaç başvuru geldi?

TOKİ 50 bin konut kampanyasına kaç kişi başvurdu?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki TOKİ 50 bin konut projesine hangi ilden kaç başvuru yapıldı? İşte il il başvuru sayıları..

Tanap Metal Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tanap Metal Mimarlık İzolasyon Aksesuan Teks. Gıda Elek. Pey. Kağıtç. Matb. ve Oto Yed. Par. San. Tic. Ltd. Şti. Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Turan tarafından kuruldu. 

Emlak vergisi başka ilden ödeme işlemleri!

Emlak vergisi 2015 yılı 1. taksit ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor. Peki, bu süreçte farklı bir ilde bulunan mükellefler ne yapacak? İşte emlak vergisi başka ilden ödeme işlemleri...

TANAP'ın temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temeli atılan TANAP ile ilgili "Bu proje başka hiçbir projenin alternatifi olmadığı gibi bu projeye alternatif başka bir proje de yok" dedi.

Başka ilden emlak vergisi ödeme işlemleri!

Emlak vergisi, taşınmaz mallar için her sene belediyeye ödenmesi gerekiyor. Peki, başka bir şehirde yer alan taşınmaza ait emlak vergisi nasıl ödenir? Başka ilden emlak vergisi ödeme işlemleri nasıl yapılır?

TANAP 5 bin kişiye iş sağlayacak!

Azeri gazını Türkiye üzerinden AB’ye ulaştıracak TANAP’ta kullanılacak boru ihalesini 420 milyon dolara Türk şirketleri kazandı. 1.850 km’lik boru hattı 21 ilden geçecek, 5 bin kişiye iş sağlayacak. Ekonomiye katkısı 4 milyar doları bulacak.

Tapu işlemleri başka ilden yapılabilir mi?

Tapu devri işlemleri, taşınmazın yer aldığı tapu dairesinde gerçekleşiyor. Peki, tapu işlemleri başka ilden yapılabilir mi? Başka şehirdeki tapu işlemleri nasıl yapılır? İşte başka şehirden tapu devir işlemleri...

Kira vergisini her ilden yatırabilir miyim?

2014 Kira gelir vergisi ödemeleri kapsamında kiraya konu olan taşınmaz malın bir başka şehirde olması halinde, kira vergisini her ilden yatırabilir miyim, diyorsanız işte yanıtı...

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

TANAP kaç ilden geçecek Haberi

TANAP kaç ilden geçecek

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak 9.5 milyar dolarlık Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) temeli Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili'nin katılımıyla Kars'ta atıldı. İlk boru yer altına indirildi. 


ALTERNATİFİ YOK 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temeli atılan TANAP'ın güzergah ve hedefiyle ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Bu proje başka hiçbir projenin alternatifi olmadığı gibi, bu projeye alternatif başka bir proje de yoktur" dedi. TANAP'ın özgün bir proje olduğuna vurgu yapan Erdoğan, "Bu projeye Azerbaycan'dan, Gürcistan'dan, Türkiye'den ziyade tüm Avrasya'nın ihtiyacı var. Bu projenin ekonominin yanında barışa sağlayacağı katkı da çok önemlidir" diye konuştu. Türkiye-Gürcistan sınırı olan Türkgözü'nden girecek gaz, Kars'ın Selim ilçesinden başlayacak boru hattı ile Edirne'nin İpsala ilçesinden...