19 / 04 / 2024

TANAP Projesi imza töreni

TANAP Projesi imza töreni

Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası ve Azeri gazını Avrupa'ya taşıyacak TANAP projesinde imzalar atıldı. Bu imza ile projede Türkiye adına yüzde 9 hissesi bulunan TPAO'nun payı yüzde 19'a çıktı

Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası ve Tanap Projesi için imzalar atıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası ve Tanap Projesi imza töreninde, "Biz Türkmen gazının da Türkiye üzerinden batı piyasalarına erişmesini temenni ediyoruz" dedi...

Türkiye'nin TANAP'ta ortaklığının artırılmasına ilişkin anlaşma bugün imzalanıyor!

Türkiye'nin, Şahdeniz Doğalgaz Üretim Sahası ve TANAP Projesi’ne ortaklığının artırılmasına ilişkin anlaşma, İstanbul'da bugün törenle imzalanacak. İmza törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Murat Kurum'dan Akşehirlilere toplu konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilecek Ardıçlı Toplu Konut Projesi imza töreninnde önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

Emlak Konut Saraçoğlu projesi imza töreni 20 Mart'ta!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine başlıyor. 

TANAP, planlanandan erken tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yapımı hızla devam eden TANAP projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Uşak'a bin konutluk TOKİ projesi müjdesi!

Sanayi bölgesinden konut ve ticari alana dönüşümü içeren bir projeyi yaşama geçirerek yine bir ilke imza attıklarını belirten Başkan Cahan, “Dar gelirli ve emeklilere yönelik bin konutluk bir TOKİ projesi de yapacağız” dedi

TANAP'ın Marmara Denizi geçişi çalışmaları başladı!

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), 19 kilometrelik Marmara Denizi Geçişi için çalışmalar başladı..

Antalya Boğaçay Projesi için imza atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi’nin özel bakanlar kurulu kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandığını ve resmi gazetede yayımlandığını açıklandı.

Dubai'de yarısı deniz altında villa projesi!

Ortadoğu'nun en turistik emirliği Dubai'de dünyada bir ilke imza atılacak emlak projesi hayata geçiyor. Bölgede yarısı denizin altında, diğer yarısı denizin üstünde olan villalar inşa edilecek. Villaların her biri 11 milyon 680 bin TL'den satılacak.

Polat Ev Göztepe projesi 2018'de teslim!

Nişantaşı’ndan Caddebostan’a, Etiler’den Maçka’ya kadar İstanbul’un merkezi lokasyonlarında 60 yılı aşkın süredir pek çok değerli projeye imza atan Polat, bu kez Göztepe’de yükseliyor. Polat Ev Göztepe projesi mimari yapısı ve lokasyonu ile benzer projelere fark atıyor.

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

TANAP projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Yaklaşık yüzde 65'i tamamlanan TANAP Projesi hakkında açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "2018 ikinci yarısı itibarıyla boru hattını gaz ile doldurmaya hazır hale getireceğiz" dedi.

Çorlu'ya kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.

TANAP Projesi imza töreni Haberi

TANAP Projesi imza töreni


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Fransız enerji şirketi Total'in Şahdeniz Projesi'ndeki yüzde 10 payını alarak hissesini yüzde 19'a çıkaran anlaşma imzalandı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı imza töreninde ayrıca BOTAŞ'ın TANAP Projesi'ndeki hissesini yüzde 20'den yüzde 30'a çıkaran anlaşma da Azeri enerji şirketi Socar ile imzalandı.


Törende konuşan Erdoğan, TANAP’a ilişkin anlaşmaların haziran 2012'de İstanbul’da imzalandığını hatırlatarak, o zamandan bu yana TANAP projesi açısından büyük önem taşıyan projeler yapıldığını söyledi. Şahdeniz'in geçtiğimiz aralık ayında Bakü’de imzalanan törenle neticelendirildiğini ifade eden Erdoğan, "Botaş’ın TANAP’taki payı yüzde 20’den yüzde 30’a çıkıyor. Şahdeniz’deki hakkının yüzde 9’dan yüzde 19’a çıkarılması TPAO’yu 2. büyük ortak haline getirdi." dedi.


Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:


TANAP’ı Şahdeniz sahasının beslemesi öngörülüyor. TANAP geleceğe yönelik bir projedir.  Bu karar ülkemiz ile Bulgaristan...