23 / 04 / 2024

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına şirket tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi Yüklenici Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile 22 Mayıs 2020 tarihinde imzalandı.

60 milyon TL'lik ihale

Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale bedeli 59 milyon 765 bin 500 TL olarak belirlendi.

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL lik imza!

224 konutluk proje

TOKİ'nin Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde toplam 224 konut bulunuyor. Projedeki  konutların 64 tanesi 1 oda 1 salon, 160 tanesi de 2 oda 1 salon olarak inşa edilecek.

Nitelikli yaşam alanı

Proje kapsamında ilk aşamada boş alanda 224 konut inşa edilecek ve köhnemiş, çarpık yapılaşma bulunan ve yeterli sosyal donatı olmayan alandan hak sahiplerinin tasfiye edilecek.  TOKİ  Tozkoparan projesiyle hak sahiplerine dükkânları, parkı, peyzajı ile çağdaş standartlarda nitelikli bir yaşam alanı oluşturulması amaçlandı. 

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL lik imza!

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. ile 22.05.2020 tarihinde imzalanmıştır.
Sözleşme Bedeli: 59.765.500 TL+KDV 'dir.

TOKİ Tozkoparan ihalesine 34 milyon TL'lik teklif!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön