29 / 03 / 2024

tapuda başvuru fişi

tapuda başvuru fişi

Tapu Sicil Müdürlüğünde yapılacak olan işlemler için tarafların ilk olarak başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvuru sırasında ilgiliye başvuru fişi veriliyor. Peki tapu müdürlüğünde başvuru fişi nedir, yanıtı...

DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuru! DSİ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Son gün elinizi çabuk tutun!

DSİ 908 sürekli işçi alımında sona yaklaşıldı. Başvuru yapmayan adaylar elini çabuk tutsun. İşte detaylar!

İŞKUR EGM polisevi müdürlüğüne personel alacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 30 Ocak!

EGM polisevi müdürlüğüne temizlik personeli alımı için İŞKUR üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana en az ilköğretim mezunu olanların başvuru yapabileceği ifade edildi.

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.

EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

EYT'lilerin emekli olmaları için geri sayım resmen başladı. EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ iptal işlemi nereden yapılır? TOKİ sosyal konut başvuru iptal etme!

TOKİ sosyal konut başvurularına dair bazı detaylar merak ediliyor. Onlardan biri de TOKİ başvuru iptal işlemi. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ 250 bin konut projesine rekor başvuru! Saatler içinde 207 bin başvuru geldi! İşte başvuru şartları! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önce 10.30 itibarıyla İlk Evim İlk İş Yerim projesine 92 bin başvuru geldiğini, ardından ise 11.00'da rakamın 141 bine, 11.45'te ise 207 bine yükseldiğini belirtti. İşte TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesindeki son dakika gelişmeleri...

OGM DSİ 5 bin 64 personel alımı başvuru şartları! İşte kadro ve branş dağılımı ve kontenjanları…

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesine 5 bin 64 personel alımı yapılacak. DSİ ve OGM personel alımı için başvuru şartları, kadro ve branş dağılımı ile kontenjanları merak ediliyor.

Tapu başvuru sorgulama nasıl yapılır?

Tapuda başlatılan bazı işlemlerin tamamlanması birkaç günü bulabiliyor. Bu gibi durumlarda online başvuru sorgulama işlemi yapılabiliyor...

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2.Etap başvuru 2016!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2.Etap başvuru 2016 işlemleri başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede toplamda 438 adet daire satışta.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016!

Ödeme planına göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016 işlemleri 14 Haziran'da başlayacak.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuru 2016!

Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ başvuru 2016 işlemleri için temerküz şube Siirt Merkez Şubesi olacak. Ödemelere göre 216 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 141 bin 165 TL'den başlıyor.

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

tapuda başvuru fişi Haberi

tapuda başvuru fişi

Tapu müdürlüğünde başvuru fişi nedir?

Tapu sicil müdürlüklerinde akitli veya akitsiz işlemler yaptırmak için ilk olarak tarafların başvuruda bulunmaları gerekiyor. Müdürlükte bu esnada ilgililere başvuru fişi veriliyor. Peki, tapu müdürlüğünde başvuru fişi nedir, ne işe yarar?


Tapu müdürlüğünde başvuru fişi nedir, tanımı; Başvuru fişi, yapılan sözlü başvurunun müdürlük tarafından düzenlenerek yazı haline getirdikleri basılı belgedir. İki nüsha halinde basılan başvuru fişinin biri ilgili kişiye verilir, diğeri ise dosyasına konulur.


Eğer istenen belgeler arasında eksiklik varsa, bunlar ilgiliye verilen başvuru fişinin arkasına yazılır.


Tapu müdürlüğünde başvuru fişi nedir, kısaca;

Tapu müdürlüğünde, yapılan sözlü başvurunun müdürlük tarafından yazılı hale getirildiği belgedir.



Işıl Seren...