19 / 04 / 2024

tarihi yarımadada yeni imar düzenlemeleri

tarihi yarımadada yeni imar düzenlemeleri

Tarihi Yarımada'nın imar hareketlerini düzenleyen imar planında yeni düzenlemeler yapıldı. Bu düzenlemelere göre, SİT alanı ilan edilen bölgede bodrum kat iskan edilemeyecek...

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

Yedieminlerde bulunan araçların satışında yeni düzenleme...

Yediemin otoparklarındaki atıl duran 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması için uygulamaya sunulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçileceği açıklandı. Bu kapsamda, vatandaşlar yarından itibaren 10 gün içinde araçlarını geri alabilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den aylık 4 bin 368 TL taksitle konut için son başvuru tarihi yarın! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

TOKİ'den aylık 4 bin 368 TL taksitle konut için son başvuru tarihi yarın... Bu fırsatı sakın kaçırmayın...İşte proje ile ilgili açıklanan o detaylar...

Benzine yarın yeni zam geliyor! Litre fiyatları tam bu kadar artacak! Sürücüler dikkat!

Benzinin litresine bugün gelecek olan 75 kuruşluk zam iptal edilmişti. Sürücülere son dakika yeni bir zam haberi verildi. Benzinde yarından itibaren fiyatlar yükseliyor. İşte güncel Opet, BP, Shell, Petrol Ofisi, Total 26 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik alanda imar değişikliği! Bina yükseklik sınırı artırıldı! 

Tarihi Yarımada’da 3 bin metrekarelik yenileme alanında kalan yapılar için belirlenen yükseklik sınırında değişikliğe gidildi. 

İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili senaryolar ve açıklamalar peş peşe gelirken, İBB de konu ile ilgili harekete geçti. İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı!

Elinde 1 dolar bile olanlar acil bakın! Öyle fırladı ki... Bugün yarın yeni rekor gelebilir

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem günü olan 30 Eylül 2022'de dolar kuru yükselmeye devam ediyor. Dolar için beklentiler her geçen gün yükseliyor. Dolardan bugün yarın yeni rekor gelebilir. Son dakika...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Tarihi yarımadada şok satış! 9 katlı otel 48 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Denizabdal Mahallesi, 1700 ada 4 parselde yer alan altında 2 dükkan bulunan 9 katlı otel ve arsasını 48 milyon TL'ye icradan satışa sunuldu. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

tarihi yarımadada yeni imar düzenlemeleri Haberi

tarihi yarımadada yeni imar düzenlemeleri


İSTANBUL'UN ekonomik ve turistik açıdan en cazip alanlarından biri olan Tarihi Yarımada'nın imar hareketlerini düzenleyen imar planında yeni düzenlemeler yapıldı. Bu düzenlemelere göre, SİT alanı ilan edilen bölgede bodrum kat iskan edilemeyecek. SİT alanı dışında yer alan 1. ve 2. derece koruma alanları içerisinde ise en fazla 2 kat bodrum iskan edilebilecek. 


Sabah...