27 / 04 / 2024

tarık üzgün nişan

tarık üzgün nişan

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un editörlerinden Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de gerçekleşti.

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Deprem tarım sektörünü de vurdu! Tarım alanlarının yüzde 16'sı deprem bölgesinde!

Depremin etkilediği 10 şehirde yaşanan yıkımın insani ve ekonomik bilançosu ortaya çıkmaya başladı. Depremden etkilenen bölge, tarım arazilerinin önemli bir kısmını da içinde barındırıyor. İşte detaylar...

Çalışanın eline daha geçmeyen asgari ücret, açlık sınırı altında kaldı!

Henüz daha işçinin eline geçmeyen yeni asgari ücretin, açlık sınırının altında kaldığı açıklandı. Türk-İş’in araştırmasında çok çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. İşte detaylar…

Bir sözünüze anında 2.000 TL! Paraf kartınız varsa bu imkanı kaçırmayın

Ekonoinin sıkıntılı zamanlar yaşattığı şu günlerde acil paraya sıkıştığınızda Halkban'ın Paraf kartınız varsa müjde!  Sözünüze Anında 2.000 TL’ye Varan ParafPara nakit alma şansınız var. İşte detaylar

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

Asgari ücrete ek zam açlık sınırının altında kaldı! Muhalefetten 'seçim' çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Temmuz'da kamuoyuna açıkladığı yeni asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Asgari ücreti değerlendiren CHP, ypılan artışın yılın geri kalan zamanında milleti daha da sıkıntıya düşüreceğini söyleyip sandığı işaret etti.

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

tarık üzgün nişan Haberi

tarık üzgün nişan

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesinde editör olarak görev yapan Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de bulunan Yadran 2 Düğün Salonu'nda gerçekleşti.


Eviliğe ilk adımlarını atan genç çifte Emlak Kulisi ailesi olarak mutluluklar...